- Utrolig hvor mange som er ute etter meg

Northug om kritikk, pizza og babyplaner.

SPISER BEST MED LANDSLAGET: Petter Northug forteller til Mag at kostholdet hans er best når han er på tur med landslaget. Foto: Heiko Junge / Scanpix
SPISER BEST MED LANDSLAGET: Petter Northug forteller til Mag at kostholdet hans er best når han er på tur med landslaget. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Petter Northug har en tendens til å skape temperatur, til og med når han selv ikke bidrar.

Onsdag ble han utpekt som «snylter» av Aslak Sira Myhre. Noen dager før blåste det rundt TV 2-jobben til kjæresten Rachel Nordtømme.

Ødeleggende Før det igjen handlet det om sykdom under NM og om mulig deltakelse på privatlag. Da hadde snøen såvidt lagt seg rundt sperresaken i Tour de Ski.

I et intervju med «Mag» forteller Northug at ikke får med seg oppstyret, og uttrykker irritasjon over kritikken han selv ikke vet hva dreier seg om.

- Jeg leser ingenting om meg selv. Hvis jeg gjør det blir det bare ødeleggende for meg, og jeg mister fokus. Men det er utrolig hvor mange som er ute etter å ta meg, sier Petter til motemagasinet.

Over fire sider forteller 25-åringen blant annet om sitt dårlige kosthold på hjemmebane, han spiser av og til pizza til middag to-tre dager på rad.

Drøye ting Han fleiper med å gi viagra til konkurrentene i trange kondomdresser, røper sine Facebook-utfordringer og forteller om festing utenfor sesongen.

Northug sier til Mag at han ikke var «noen damemagnet» da han var tenåring, men etter VM i 2007 kom det blant annet et freri i postkassa.

- Det har vært mange drøye ting, men også veldig mye hyggelig. Det er mange som skriver fanbrev. Jeg fikk faktisk et frierbrev etter VM i Sapporo i 2007. Da var jeg ganske ny i bransjen, og ble overrasket. Det var veldig seriøst og det virket klart hva hun ønsket seg i livet. Hun ville gifte seg med meg, sier Petter til magasinet som har unge kvinner som målgruppe.

OL-kongen har brevet i skuffen fortsatt, og svarer «kanskje» på spørsmål om kan tenke seg et bryllup med den rette.

Ha tid til ungen Da er det enklere å svare på om han har lyst på barn.

- Ja, så klart - det har jeg. Men jeg vil at det skal roe seg litt først. Man ønsker jo å ha tid til ungen sin, og nå har jeg veldig mange reisedager i året. Mne jeg har vel et par år til å lage barn på håper jeg...

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 838737417


Varnish cache server