Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Utrolig profesjonell

Alex Ferguson skryter hemningsløst av skadde Ole Gunnar Solskjær.

(Dagbladet.no:) Den norske spissen er veldig populær blant fansen i Manchester, og nå pøser også United-boss Ferguson ut komplimenter til 31-åringen.

Det er ingen som venter at nordmannen skal gjøre comeback i løpet av sesongen, men Ferguson sier Solskjær har full kontroll på veien tilbake.

- Han er veldig nøye og planlegger hvert eneste steg på veien. Han skriver alt ned, og overvåker situasjonen sin. Han er veldig profesjonell og jeg er ikke bekymret, sier sjefen til Manchester Evening News.

- Blir ikke lett

Solskjær håper at han er klar til serieåpningen i august.

- Jeg er fast bestemt på å klare det, sier han.

Derfor avskriver heller ikke Ferguson lojale Solskjær. Og derfor synger fortsatt United-supporterne sanger om Solskjær, selv om han bare sitter på tribunen sammen med dem.

- Ole er fantastisk. Mentalt er han helt utrolig. Det blir ikke lett for ham å komme tilbake, men han er veldig forberedt, sier Ferguson til lokalavisa.

TRIBUNELIV: Ole Gunnar Solskjær må finne seg i å sitte på tribunen ut sesongen, men planlegger et realt comeback i august.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media