Utrolig sjansesløseri fra Molde

Molde klarte ikke å få hull på byllen i 0-0-oppgjøret mot Cukaricki i europaligakvalifiseringen. Dermed må moldenserne score i borteoppgjøret for å avansere.

SLØSTE: Ohi Omoijuanfo hadde en rekke store muligheter da Molde møtte Cukaricki i andre kvalifiseringsrunde i europaligaen, men første oppgjør endte 0-0. Returoppgjøret spilles kommende uke i Serbia. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SLØSTE: Ohi Omoijuanfo hadde en rekke store muligheter da Molde møtte Cukaricki i andre kvalifiseringsrunde i europaligaen, men første oppgjør endte 0-0. Returoppgjøret spilles kommende uke i Serbia. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Molde - FK Cukaricki 0-0
  • Haugesund - Sturm Graz 2-0

Det var knapt utrolig at Molde gikk målløse av eget kunstgress torsdag kveld. Blåtrøyene dominerte første omgang til de grader, men Cukaricki-keeper Nemanja Belic lot seg ikke overliste.

Heller ikke Molde-keeper Alex Craninx ville slippe inn mål da gjestene begynte å produsere store muligheter etter pause. Sjansesløseri i begge retning gjorde at det på mange måter ble målvaktenes kamp, og dermed endte det 0-0.

Resultatet skal Molde vært minst fornøyd med. Erling Moes menn hadde en rekke muligheter som burde resultert i mer enn keeperredninger. Kommende torsdag venter et tøft returoppgjør i Serbia.

Vinneren møter greske Aris Thessaloniki eller AEL Limassol fra Kypros i neste runde.

Sjansesløseri

Molde tok raskt grep om kamp, og Ohi Omoijuanfo var tidlig frempå med et par halvfarlige avslutninger. Utover omgangen produserte moldenserne sjanser på løpende bånd, og det var smått utrolig at lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer