Bergen  20170513.
Moldes trener Ole Gunnar Solskjær ble møtt av mange fans  etter 1-4 tapet  i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Molde på Brann Stadion.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Bergen 20170513. Moldes trener Ole Gunnar Solskjær ble møtt av mange fans etter 1-4 tapet i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Molde på Brann Stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Ole Gunnar Solskjær var ikke fornøyd:

- Utrolig skuffende

- Det ble ingen god lørdagskveld for Molde. Rett og slett skuffende. Vi skaper nesten ingen ting, sier Ole Gunnar Solskjær etter 4-1-tap for Brann.

  • Brann- Molde 4-1 (1-1)

Etter at Molde reduserte til 1-1 mot Brann like før pause, var det en optimistisk Ole Gunnar Solskjær som entret innbytterbenken etter pause.

Ingen unnskyldninger
- Vi hadde en god stemning i pausen, og trodde at dette kunne ende godt. I stedet så går mye galt. Dette er ikke kvelden for de utallige unnskyldningene. Vi er rett og slett ikke gode nok.

- Og jeg må legge til: Vi skaper jo knapt sjanser. Det er kjedelig. Vi rakner også i andre halvdel av andre omgang. Da var vi sjanseløse, sier Solskjær.

Var forberedt på dødballer
Brann er supereffektive på dødballer. I kveld kom tre av målene i forbindelse med frispark. Molde-treneren var forberedt, men det holdt ikke.

- Jaja, vi visste at Brann er blant de beste på dødballer i Eliteserien. Men..., vi greide allikevel ikke å demme opp, sier Molde-treneren.

Nå venter Sogndal på årets festdag for fotballen; 16. mai. Sogndal er i godt slag etter 4-0-seier over Viking i kveld.

- Det blir tøft. Men vi skal reise oss. Det har jeg tro på, sier Solskjær.