Utrolig snuoperasjon: - Forbløffende

Ole Gunnar Solskjærs menn har vist gang på gang at de aldri kan avskrives i kamper.

COMEBACK KINGS: Ole Gunnar Solskjær sitter på benken med spillerne Nemanja Matic og Edinson Cavani, samt pressesjef Karen Shotbolt. Manageren har sett laget snu ti kamper til seier i ligaen denne sesongen. Foto: NTB
COMEBACK KINGS: Ole Gunnar Solskjær sitter på benken med spillerne Nemanja Matic og Edinson Cavani, samt pressesjef Karen Shotbolt. Manageren har sett laget snu ti kamper til seier i ligaen denne sesongen. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nøyaktig hva Ole Gunnar Solskjær sier til spillerne sine i pausen når laget ligger under vites ikke, men det kan virke som at nordmannen trykker på de riktige knappene.

Manchester United har snudd hele ti Premier League-kamper(!) til seier etter å ha ligget under denne sesongen. Det er rekord i løpet av en sesong, skriver engelske BBC.

I tillegg har de røde hentet inn 31 poeng etter å ha ligget under denne sesongen. Det er bare Newcastle i 2001/02-sesongen (34 poeng) som har hentet seg bedre inn i løpet av en sesong.

«Manchester United er comeback-konger støpt i managerens bilde - men de må lære seg hvordan man vinner enkelt», skriver engelske Independent.

Solskjærs mannskap har ligget under i 15 kamper. Ti av disse har endt med seier, og én har endt uavgjort. Leicester er nest best på denne statistikken, med 20 poeng etter å ha havnet under, deretter følger Wolverhampton (16 poeng) og Liverpool (13 poeng) ifølge Transfermarkt.

De røde har ligget under 0-1 hele 14 ganger og ledet 1-0 «bare» 13 ganger denne sesongen - på 34 kamper. Det er ikke rart de har fått navnet «comeback kings» i engelsk presse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer