- Utrolig tøft å se Robin bære lillebroren sin

Nå vil Hetland gjøre alt for å hedre treningskameraten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYGARDEN (Dagbladet): Alexander Dale Oens treningskamerat Aleksander Hetland (29) var sterkt preget etter begravelsen ved Blomvåg kirke i Øygarden kommune i dag.

Spesielt det å treffe kompisens familie gjorde sterkt inntrykk på ham. Han fikk blant annet en god prat med Dale Oens storebror Robin, som også er svømmer.

- Det var utrolig tøft å møte Robin. Jeg fikk snakket litt med familien, og det eneste de sier til meg er at de vil følge meg framover. Det var utrolig flott å høre, men veldig tøft også, sier Hetland og kan ikke annet enn å smile av det.

Av at familien til Alexander Dale Oen, som akkurat har begravet sin egen sønn, er opptatt av å følge lagkameratens videre satsing.

- At de tenker på meg i en sånn situasjon - jeg kan ikke fatte det. De er store mennesker. Jeg hadde gruet meg til dette, egentlig, men det var utrolig godt å få være med på, sier han.

Sterkt - Hvilke minner vil sitte sterkest igjen fra i dag?

- Det var da de bar ut kisten. Jeg tenkte på at Robin er der og bærer lillebroren sin. Det var utrolig tøft å se på. Og når de sto foran her og kastet blomster ned på graven. Det var så mye som lå foran ham. Ikke bare i år, men mange mange år framover. Det er nå det virkelig går opp for en, når kisten er her, sier Hetland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer