Utropes til et av tidenes merkeligste lagbilder

Kinesisk fotofikling på lavt nivå.

FOTOFIKS: Den sveitsiske storavisen blick.ch morer seg godt med kinesernes offisielle lagbilde. Foto: FIVB
FOTOFIKS: Den sveitsiske storavisen blick.ch morer seg godt med kinesernes offisielle lagbilde. Foto: FIVBVis mer

(Dagbladet): Klubbverdensmesterskapet i volleyball for kvinner spilles i Zürich om et par uker, og seks lag fra Brasil, Kenya, Tyrkia, Sveits, USA og Kina er klare for den prestisjetunge turneringen.

I den sveitsiske lokalpressen er det foreløpig et lagfoto fra de kinesiske representantene som får mest oppmerksomhet.

Både Blick.ch og våre svenske venner i Expressen har nemlig merket seg at Guangdong Evergrandes offisielle foto virker, la oss si det forsiktig, pyntet på.

- Er dette tidenes merkeligste lagfoto?, spør svenskene.

Ifølge avisene har kineserne i mangel av et nytt bilde bare benyttet seg av fjorårets, og brukt bilderedigeringsverktøy for å melde på de nye spillerne som har dukket opp siden i fjor.

Det ser man spesielt godt på første rad, der amerikanske Megan Hodge har fått ny kropp, en kropp som ikke var like mørk i huden i fjor som den framstår nå. Blick.ch legger også merke til at flere av ansiktene er klistret på nye kropper.

Guangdong Evergrande holder ifølge Expressen til i Guangzhou, og ble den første kinesiske proffklubben i 2009. Tre år senere tok klubben sin første tittel.

Kineserne møter vertene fra Zürich i første kamp 10. oktober.

IKKE HELT PERFEKT: Megan Hodge (midten) har ifølge den sveitsiske tabloidavisen blitt fargelagt i etterkant. Foto: FIVB
IKKE HELT PERFEKT: Megan Hodge (midten) har ifølge den sveitsiske tabloidavisen blitt fargelagt i etterkant. Foto: FIVB Vis mer