Håndball-VM.

Utropte feil vinner

Norge leverte en ellevill snuoperasjon mot Frankrike og sikret VM-gullet, men det ble en tabbe under medaljeseremonien.

TABBE: IHF-president Hassan Moustafa tabbet seg ut og utropte feil sølvmedaljevinner. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
TABBE: IHF-president Hassan Moustafa tabbet seg ut og utropte feil sølvmedaljevinner. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

IHF-president Hassan Moustafa vartet opp med en tabbe da han annonserte Danmark som vinneren av sølvet i VM.

Like etter tabben så han helt forvirret ut før publikum begynte å bue på IHF-presidenten.

Det virker som han ikke hadde fulgt nøye med på VM-finalen mellom Norge og Frankrike som akkurat var ferdig.

Presidenten rettet aldri feilen, men de gjenværende i salen visste godt hvem som faktisk endte som nummer to, og medaljene ble korrekt delt ut.

Tabben har skapt store reaksjoner på Twitter. «Kjempetabbe» skriver danske BT. Sportskommentator Søren Paaske skriver det er helt sinnsykt.

- Jeg forstår godt om franskmennene føler seg tråkket på. Vi snakker om presidenten i Det internasjonale håndballforbundet, og han aner tydeligvis ikke hvem som har vunnet, skriver Paaske.

- Man kan til og med se i et klipp at Hassan Moustafa blir gjort oppmerksom på feilen sin, men svaret hans er at han ikke forstår hva han har gjort galt.Det sier egentlig mye. Håndballen kan ikke være stolt av sin president og dette var nok et bevis på det, skriver han videre.

Moustafa hadde bedre kontroll på gullseremonien og det ble ingen ny tabbe. Dermed kunne håndballjentene løfte VM-pokalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer