Utrøstelig Messi konfrontert av sinna fans

Lionel Messi måtte bruke tid i dopingkontrollen etter kampen. Da han ankom flyplassen, ble han møtt av høylytte supportere.

I DRIVET: Lionel Messi med fire spillere i hælene på Anfield. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
I DRIVET: Lionel Messi med fire spillere i hælene på Anfield. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB ScanpixVis mer

Barcelonas superstjerne Lionel Messi hadde en kveld å glemme mot Liverpool på Anfield. Etter å ha vært med på å tape 0-4 og samtidig ryke ut av Champions League, ble argentineren også møtt med kritikk - av sine egne.

31-åringen ble tatt ut til en tilfeldig dopingkontroll etter kampen, noe som gjorde at Barcelona-bussen kjørte til flyplassen uten ham. Først to og en halv time etter kampslutt forlot han stadion.

Da angriperen ankom flyplassen seinere enn de øvrige spillerne, ble han møtt av en liten gruppe supportere på John Lennon Airport. Det er spanske Mundo Deportivo som melder at flere rettet kritikk og buet på Messi rundt midnatt engelsk tid.

Se video av hendelsen her:

Messi snudde seg etter hvert mot dem for å spørre hva problemet var, og spanske Marca skriver at Pepe Costa fra Barcelonas støteapparat måtte gripe inn for å hindre at det eskalerte.

Kritikken skal ha gått på at han er for egoistisk og skuffelsen over at Messi ikke klarte å lede laget til suksess. Samtidig meldes det at en annen gruppe supportere applauderte Messi da de ble vitne til hendelsen.

- Utrøstelig

Det var naturlig nok dårlig stemning i Barcelona-garderoben etter semifinale-tapet. Flere engelske medier, som The Guardian, skriver at Messi tok til tårene i garderoben. Avisa hevder han var utrøstelig.

Bilder fra pressesonen etter kampen viser at Messi gikk forbi alle de ventende journalistene uten å si et ord.

Superstjerna var anonym under kampen på Anfield, noe som blir brukt mot ham dagen derpå. Etter å ha avgjort den første kampen nærmest på egen hånd, mistet han ballen hele 17 ganger mot Liverpool - nest mest av samtlige spillere på banen.

Messi hadde fire avslutninger totalt i kampen, to på mål og to utenfor stengene.

SEIER: Det tok helt av for norske Liverpool-fans da det ble klart at det britiske laget sikret seg finaleplass i Champions League. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

Beklaget

Selv om Messi var taus i offentligheten etter nederlaget, var det flere Barcelona-spillere som beklaget offentlig.

- De har vært bedre enn oss. Jeg beklager. Etter det som skjedde i Roma, skjedde det igjen. Det er tøft å ryke ut på denne måten etter resultatet fra første kamp, sier Sergio Busquets.

- Vi må ta masse selvkritikk. Dette er andre gang dette skjer med oss. Vi kan ikke gjøre de samme feilene to år på rad. Det er mye vi må tenke på, sier Luis Suarez ifølge BBC.

Stemningen i Liverpool-garderoben var selvfølgelig mye bedre. Her kan du lese mer om hva Jürgen Klopp sa til spillerne sine før kampen.