Utrøstelig Messi konfrontert av sinna fans

Lionel Messi måtte bruke tid i dopingkontrollen etter kampen. Da han ankom flyplassen, ble han møtt av høylytte supportere.

I DRIVET: Lionel Messi med fire spillere i hælene på Anfield. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
I DRIVET: Lionel Messi med fire spillere i hælene på Anfield. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Barcelonas superstjerne Lionel Messi hadde en kveld å glemme mot Liverpool på Anfield. Etter å ha vært med på å tape 0-4 og samtidig ryke ut av Champions League, ble argentineren også møtt med kritikk - av sine egne.

31-åringen ble tatt ut til en tilfeldig dopingkontroll etter kampen, noe som gjorde at Barcelona-bussen kjørte til flyplassen uten ham. Først to og en halv time etter kampslutt forlot han stadion.

Da angriperen ankom flyplassen seinere enn de øvrige spillerne, ble han møtt av en liten gruppe supportere på John Lennon Airport. Det er spanske Mundo Deportivo som melder at flere rettet kritikk og buet på Messi rundt midnatt engelsk tid.

Se video av hendelsen her:

Messi snudde seg etter hvert mot dem for å spørre hva problemet var, og spanske Marca skriver at Pepe Costa fra Barcelonas støteapparat måtte gripe inn for å hindre at det eskalerte.

Kritikken skal ha gått på at han er for egoistisk og skuffelsen over at Messi ikke klarte å lede laget til suksess. Samtidig meldes det at en annen gruppe supportere applauderte Messi da de ble vitne til hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer