TOK SEG INN: Pavlos Joseph hevder han kun var på jakt etter et toalett. Istedet spaserte 32-åringen inn i England-garderoben og senere inn i en rettstvist. Foto: AP.
TOK SEG INN: Pavlos Joseph hevder han kun var på jakt etter et toalett. Istedet spaserte 32-åringen inn i England-garderoben og senere inn i en rettstvist. Foto: AP.Vis mer

Utsetter rettshøringen mot garderobeinntrengeren

Pavlos (32) hevder han skulle på do, må møte i retten.

|||(Dagbladet): Etter eget utsagn var Pavlos Joseph kun interessert i å komme seg raskt på toalettet.

Istedet ble den engelske fotballsupporteren stående ansikt til ansikt med David Beckham i England-garderoben.

Etterpå ble Joseph pågrepet på hotellet sitt i Sør-Afrika, og senere siktet for å ha tatt seg inn på ulovlig sted.

I tillegg ble den engelske fotballsupporteren nektet adgang til resten av VM-kampene.

Nå er rettshøringen mot 32-åringen utsatt, melder BBC.

Påviste sikkerhetssvikt
Hendelsen skjedde omtrent samtidig som Prins Harry og Prins William skulle besøke landslagsspilerne i garderoben.

Supporterens plutselige inntreden i England-garderoben påviste dermed en alvorlig svikt i FIFAs sikkerhetsrutiner på stadion.

Senere tok prinsene skylda for at garderobedøra sto åpen.

Garderobeinntrenger Pavlos har tidligere forklart at han ble noe perpleks da han plutselig sto i fotballgarderoben med de engelske stjernene.

- David (Beckham) tok et skritt mot meg og spurte «hvem er du?». Med en gang visste jeg ikke hva jeg skulle si. Jeg kikket rundt på alle sammen og tilbake på ham. Jeg sa: «Jeg er Pavlos, og jeg må faktisk gå på toalettet». Et lite øyeblikk var det helt stille. Men så tenkte jeg: «Pokker heller, jeg er i Englands garderobe. Hvorfor ikke si noe?».

- Jeg kikket David i øynene og sa: «David, vi har brukt masse penger på å reise hit. Dette er en skam. Hva tenker du å gjøre med det?», sa Pavlos Joseph til Sunday Mirror.

Beckham har en litt annen versjon:

- Supporteren gikk bare inn på en avslappet måte, sa noe til meg og gikk igjen. Det var ingen aggresjon i det hele tatt. Han sa ingenting om prestasjonene. Han gikk bare inn og sa hallo, sier Beckham.

GA BECKHAM-REFS: Da Pavlos Joseph kom seg inn i garderoben hevder han at han benyttet  anledningen til å gi David Beckham klar tilbakemelding. Faksmilie: Sunday Mirror.
GA BECKHAM-REFS: Da Pavlos Joseph kom seg inn i garderoben hevder han at han benyttet anledningen til å gi David Beckham klar tilbakemelding. Faksmilie: Sunday Mirror. Vis mer