Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utskjelt Chelsea-lege ferdig i klubben

Fagforeningen hennes er «ekstremt skuffet».

FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: Scanpix
FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere klubblege Eva Carneiro vurderer rettslige skritt mot Chelsea etter episoden som førte til at hun nå har forlatt jobben.

I kjølvannet av sesongpremieren mot Swansea ble Carneiro utskjelt og degradert av manager José Mourinho. Årsaken var at klubblegen og en av hennes medhjelpere ga Eden Hazard behandling på banen i sluttminuttene.

Carneiros behandling førte til at Chelsea måtte spille en kort stund med ni spillere, hvilket fikk Mourinho til å se rødt. Portugiseren hevdet at klubblegen ikke forsto seg på fotball, og valgte å frata henne de vanlige oppgavene rundt førstelaget.

Carneiro har ikke vært å se på benken siden.

Nylig ba Chelsea henne om å komme tilbake på jobb, men onsdag kom bekreftelsen på at hun har valgt å slutte i klubben.

FMA, foreningen som organiserer medisinsk personell i britisk fotball, har den siste tiden forhandlet med Chelsea-ledelsen på vegne av Carneiro.

- FMA er ekstremt skuffet over at dr. Eva Carneiro ikke kommer tilbake i sine oppgaver som førstelagets lege i Chelsea Football Club, skriver organisasjonen i en uttalelse onsdag.

Nå blir det opp til partenes advokater å forhandle fram en løsning i den betente striden. Alternativt havner den i rettssystemet. Engelske medier melder onsdag at Carneiro skal være beredt til å gå rettens vei.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!