Utskjelt Chelsea-lege ferdig i klubben

Fagforeningen hennes er «ekstremt skuffet».

FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: Scanpix
FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere klubblege Eva Carneiro vurderer rettslige skritt mot Chelsea etter episoden som førte til at hun nå har forlatt jobben.

I kjølvannet av sesongpremieren mot Swansea ble Carneiro utskjelt og degradert av manager José Mourinho. Årsaken var at klubblegen og en av hennes medhjelpere ga Eden Hazard behandling på banen i sluttminuttene.

Carneiros behandling førte til at Chelsea måtte spille en kort stund med ni spillere, hvilket fikk Mourinho til å se rødt. Portugiseren hevdet at klubblegen ikke forsto seg på fotball, og valgte å frata henne de vanlige oppgavene rundt førstelaget.

Carneiro har ikke vært å se på benken siden.

Nylig ba Chelsea henne om å komme tilbake på jobb, men onsdag kom bekreftelsen på at hun har valgt å slutte i klubben.

FMA, foreningen som organiserer medisinsk personell i britisk fotball, har den siste tiden forhandlet med Chelsea-ledelsen på vegne av Carneiro.

- FMA er ekstremt skuffet over at dr. Eva Carneiro ikke kommer tilbake i sine oppgaver som førstelagets lege i Chelsea Football Club, skriver organisasjonen i en uttalelse onsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.