FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: Scanpix
FERDIG I CHELSEA: Eva Carnerio kommer ikke til å jobbe for London-klubben mer, etter denne episoden 8. august. Foto: ScanpixVis mer

Utskjelt Chelsea-lege ferdig i klubben

Fagforeningen hennes er «ekstremt skuffet».

Tidligere klubblege Eva Carneiro vurderer rettslige skritt mot Chelsea etter episoden som førte til at hun nå har forlatt jobben.

I kjølvannet av sesongpremieren mot Swansea ble Carneiro utskjelt og degradert av manager José Mourinho. Årsaken var at klubblegen og en av hennes medhjelpere ga Eden Hazard behandling på banen i sluttminuttene.

Carneiros behandling førte til at Chelsea måtte spille en kort stund med ni spillere, hvilket fikk Mourinho til å se rødt. Portugiseren hevdet at klubblegen ikke forsto seg på fotball, og valgte å frata henne de vanlige oppgavene rundt førstelaget.

Carneiro har ikke vært å se på benken siden.

Nylig ba Chelsea henne om å komme tilbake på jobb, men onsdag kom bekreftelsen på at hun har valgt å slutte i klubben.

FMA, foreningen som organiserer medisinsk personell i britisk fotball, har den siste tiden forhandlet med Chelsea-ledelsen på vegne av Carneiro.

- FMA er ekstremt skuffet over at dr. Eva Carneiro ikke kommer tilbake i sine oppgaver som førstelagets lege i Chelsea Football Club, skriver organisasjonen i en uttalelse onsdag.

Nå blir det opp til partenes advokater å forhandle fram en løsning i den betente striden. Alternativt havner den i rettssystemet. Engelske medier melder onsdag at Carneiro skal være beredt til å gå rettens vei.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram