<strong> VIKTIG MÅL:</strong>   Martin Demichelis sikret det viktige 3-1 målet for Manchester City i kampen mot WBA. Foto: NTB Scanpix
VIKTIG MÅL: Martin Demichelis sikret det viktige 3-1 målet for Manchester City i kampen mot WBA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utskjelt Demichelis sikret livsviktige poeng for Manchester City

- Ikke hent spillere på «gamlehjemmet».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City - WBA 3-1 (3-1)

(Dagbladet): Bare seier var godt nok for Manchester City i kveldens kamp mot WBA. De blå fra Manchester lå ni poeng bak serieldeder Liverpool med to kamper mindre spilt.

Og hjemmelaget gikk ut i hundre. Bare tre minutter var spilt da Pablo Zabaleta sendte hjemmelaget i ledelsen. Høyrebacken var klinisk da WBA-keeper Ben Foster måtte gi retur på en heading fra Agüero.

Pangstart Fem minutter seinere tok Agüero over hovedrollen. Den lille argentineren fikk ballen på tjue meter, vendte av en spiller og styrte ballen i mål.

Det var fristende å dra fram kuleramma.

Men som så mange ganger før i år, greide ikke City holde hodet kaldt. Da kvarteret var spilt lekte WBA seg med City-forsvaret.  raham Dorrans avsluttet en rask og effektivt kontring med å dra en spiller og banke ballen i mål.

Kampen levde igjen. Og etter reduseringen yppet WBA seg på Etihad.

Svarte kritkerne Men en utskjelt herremann ville det annerledes. Martin Demichelis blir ofte omtalt som Citys svake ledd.

 1-0  Zabaleta stanget City i ledelsen. Foto: NTB Scanpix
1-0 Zabaleta stanget City i ledelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

City hentet den argentinske midstopperen før årets sesong etter store skadeproblemer i forsvaret.  Nylig var han på lista over årets flopper i Premier League.

Den engelske avisen The Telegraph skrev:

- Citys økonomi bør kjøpe verdensklassespillere, og ikke hente spillere på «gamlehjemmet»

I dag var Demichelis på rett sted til rett tid på en corner. Argentineren reiv seg fri fra markeringen og trillet ballen inn fra fem meter.

WBA greide aldri å komme inn igjen i kampen etter etter argentinerens scoring, og City tok en komfortabel seier.

Med det ligger de seks poeng bak serieleder Liverpool, med en kamp mindre spilt.

<strong> DOBLET:</strong>  Sergio Agüero ordnet 2-0 for Manchester City. Foto: NTB Scanpix
DOBLET: Sergio Agüero ordnet 2-0 for Manchester City. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Titteldrømmen lever.

- Jeg er motivert. Vi glemmer ikke det som skjedde for to år siden. Vi må finne tilbake formen fra starten av sesongen. Hvis vi spiller som i dag resten av sesongen, kan alt skje, sier Vincent Kompany til BBC etter kampen.

Målscorer Paulo Zabaleta følger opp:

- Jeg er fornøyd med målet i dag. Laget spilte bra i dag, og vi slo tilbake etter Sunderland-kampen. Nå må vi fortsette å slåss. Det kommer til å bli tøft, men vi fortsetter å tro at det er mulig, sier Zabaleta.

<strong> REDUSERTE:</strong>  Graham Dorrans sto for en av kampens beste prestasjoner da han banket inn reduseringen for WBA. Foto: NTB Scanpix
REDUSERTE: Graham Dorrans sto for en av kampens beste prestasjoner da han banket inn reduseringen for WBA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer