Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utskjelt MMA-stjerne etter sjokktapet: - Kan ikke spise eple på tre-seks måneder

Ronda Rousey ser positivt på fremtiden.

HARD MEDFART: Ronda Rousey gikk på sitt første tap i MMA-kampen mot Holly Holm. Nå pryder hun forsiden på ESPN Magazine. Foto: Scanpix
HARD MEDFART: Ronda Rousey gikk på sitt første tap i MMA-kampen mot Holly Holm. Nå pryder hun forsiden på ESPN Magazine. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er nå en snau måned siden MMA-dronninga Ronda Rousey røk på sitt første tap i karrieren. Sportens ubestridte superstjerne fikk hard medfart da hun ble knocket ut mot Holly Holm, og måtte gjennom plastisk kirurgi.

Tiden etter tapet har ikke vært lett. Det erkjenner Rousey idet hun bryter stillheten overfor ESPN, skriver People.

Rousey er nemlig forsidepike på ESPN Magazines «Ideas of the Year»-nummer som gis ut i slutten av denne uka.

- Det kan gå tre til seks måneder før jeg i det hele tatt kan spise et eple. For ikke å snakke om gå en kamp. Kanskje jeg kan få gjort alt før jeg er over toppen, før kroppen min er ferdig. Faen heller, kanskje jeg kan, sier Rousey i magasinet.

Frydet seg over tapet Rousey sto med tolv seiere på tolv kamper før tapet mot Holm. Åtte av dem hadde hun vunnet i løpet av et halvminutt.

Men det var flere amerikanske profiler som frydet seg over Rouseys tap.

- Fint å se at Ronda Rousey tapte tittel-kampen. Hun ble grundig slått - og hun er ikke en bra person, skrev den republikanske presidentkandidaten Donald Trump på Twitter.

- LMAO (ler meg ihjel). Floyd ba meg om å publisere dette bildet. Han vil at jeg skal gjøre drittjobben, skrev artisten 50 Cent på Instagram med et bilde av en blodig Rousey.

- Latterlig Men Rousey nekter å endre seg.

- Jeg synes det er latterlig at folk sier at kroppen min ser maskulin ut. Jeg bare... Altså, bare fordi kroppen min ble laget for en annen hensikt enn en millionærs, betyr ikke det at den er maskulin. Jeg synes den er feminint rå som faen, fordi det finnes ikke en muskel på kroppen min som ikke er til nytte. Jeg er ikke ei kjerring som ikke gjør noenting, sier Rousey ifølge People.

KNOCK OUT: Dette sparket sendte Rousey i gulvet. Foto: AFP PHOTO/Paul CROCK
KNOCK OUT: Dette sparket sendte Rousey i gulvet. Foto: AFP PHOTO/Paul CROCK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media