Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utskjelt MMA-stjerne måtte gjennom plastisk operasjon etter sjokktapet

Ronda Rouseys store nedtur.

FØR OG ETTER: MMA-utøveren Ronda Rousey måtte gjennom en plastisk operasjon etter sjokktapet i ringen mot Holly Holm i helga. Her er et bilde før oppgjøret - og i sekundene etter knockouten. Foto: NTB Scanpix
FØR OG ETTER: MMA-utøveren Ronda Rousey måtte gjennom en plastisk operasjon etter sjokktapet i ringen mot Holly Holm i helga. Her er et bilde før oppgjøret - og i sekundene etter knockouten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ronda Rousey (28) fikk overraskende bank av Holly Holm (34) på MMA-scenen i helga.

28-åringen, som regnes som kampsportens aller største stjerne, fikk massiv tyn fra ulike hold etter tapet.

Ifølge blant annet Washington Post måtte Rousey også gjennom en plastisk operasjon etter knockouten. Rousey snakket ikke med pressen etterpå, men hastet rett til sykehus. MMA-stjerna slapp angivelig unna alvorlige skader, men ble behandlet for et stygt kutt i leppa.

- Slått med hammer Dr. Rick Weinstein, som har jobbet tett på MMA-sirkuset, forteller at smellen Rousey pådro seg kan sammenlignes med å bli slått med en hammer.

- Når du blir truffet i nakken , kan pulsåra som sikrer blod til hjernen bli rammet. Hvis du får nok trykk der kan du miste bevisstheten, sier Weinstein til News.com.

Bokseprofilen Floyd Mayweather har tidligere vært i ordkrig med Rousey, men viser sympati etter helgas sjokk.

Takker - Jeg har ikke noe imot MMA-utøvere. Det er akkurat som boksing: Du vinner og du taper. En ekte mester takler et tap og slår tilbake, sier Mayweather, ifølge The Guardian.

Ronda Rousey kom med sine første ord etter tapet i går:

- Jeg vil takke alle for kjærligheten og støtten. Jeg setter pris på bekymringene rundt helsen min, men jeg har det bra. Som jeg har sagt før, så kommer jeg til å ta en liten pause. Men jeg kommer tilbake, skrev Rousey i en melding på sosiale medier.

Ronda Rousey sto med 12 seiere på 12 matcher før tapet i helga.

KNOCKOUT: Holly Holm sender Ronda Rousey i gulvet med dette sparket. Foto: AFP PHOTO/Paul CROCK
KNOCKOUT: Holly Holm sender Ronda Rousey i gulvet med dette sparket. Foto: AFP PHOTO/Paul CROCK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media