Alexis Sanchez ut mot spekulasjoner

Utskjelt United-stjerne slår tilbake mot rykter

Alexis Sánchez beklager egne prestasjoner, men kommer også med kritikk mot pressen.

AVSKJED?: Alexis Sanchez takket fansen for sesongen 18/19 etter tapet mot Cardiff. Det kan være det siste vi får se av chileneren på Old Trafford. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix
AVSKJED?: Alexis Sanchez takket fansen for sesongen 18/19 etter tapet mot Cardiff. Det kan være det siste vi får se av chileneren på Old Trafford. Foto: Oli Scarff / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Det var knyttet massive forventninger til Alexis Sánchez da chileneren signerte for Manchester United ved nyåret 2018.

Sesongen før scoret han 24 mål på 38 kamper for Arsenal, før han gikk til de røde djevlene, samtidig som Henrikh Mkhitaryan gikk motsatt vei.

30-åringen har derimot vært en gigantisk skuffelse i United-trøya, og har bare scoret fem mål på 45 kamper siden overgangen i januar 2018.

Etter gårsdagens kamp mot Cardiff tok chileneren til sosiale medier for å beklage seg overfor United-fansen.

- Det har vært en veldig tøff sesong. Fansen er de som fortjener en unnskyldning, ettersom de alltid støtter deg uansett hva som skjer, skriver Sanchez på Instagram.

Slår tilbake mot rykter

Sanchez var ikke med i troppen mot Cardiff på grunn av en skade han pådro seg i 1-1-kampen mot Huddersfield forrige serierunde.

Chileneren sier de hyppige skadene har ødelagt for ham.

- Personlig har jeg ikke prestert så godt som jeg forventet på grunn av uforutsette skader. Pressen og folk spekulerer i ting som ikke er sant. Jeg har alltid vært profesjonell på alle områder, skriver Sanchez, uten å gå nærmere inn på hvilke spekulasjoner det er snakk om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer