Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utskjelte Huntelaar reddet Milan

Scoret to på overtid mot Catania.

UTSØKT LOBB: Klaas-Jan Huntelaars andre av to mål på overtid mot Catania var en lobb fra fotballens aller øverste hylle. Foto: Francesco Pecoraro, AP/Scanpix
UTSØKT LOBB: Klaas-Jan Huntelaars andre av to mål på overtid mot Catania var en lobb fra fotballens aller øverste hylle. Foto: Francesco Pecoraro, AP/Scanpix Vis mer

|||
Klaas-Jan Huntelaar fikk bare et halvår i Real Madrid og har heller ikke fungert i Milan-trøyen, men nederlenderen slo brutalt tilbake med to overtidsmål mot Catania.

26-åringen som nærmest scoret på bestilling i nederlandsk fotball har ikke klart å etablere seg i de største ligaene, men to mål på overtid i kveld sørget for at Milan vant 2-0 borte mot Catania.

Etter 92.36 kunne Huntelaar sende gjestene i ledelsen etter fint samspill med Filippo Inzaghi. Målet var nederlenderens første for Milano-klubben. Catania-keeper Mariano Andujar burde stoppet Huntelaars forsøk med venstrefoten, og må ta på seg skylden for at det ble tap.

Halvannet minutt senere var Huntelaar på farten igjen. Denne gang løftet han elegant inn 2-0 fra 16 meter med høyrefoten. Også denne gang var Inzaghi involvert.

Serie A-tabellen toppes av Inter med 35 poeng, Milan er toer med 28. Sistnevnte passerte Juventus (27 poeng) med seieren i søndagens kveldskamp på Sicilia.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media