TILBAKE: Etter å ha blitt vraket til kampen mot Norge i Parken er Christian Poulsen er tilbake i varmen på det danske landslaget. Foto: AFP Photo / Jean -Pierre Clatot
TILBAKE: Etter å ha blitt vraket til kampen mot Norge i Parken er Christian Poulsen er tilbake i varmen på det danske landslaget. Foto: AFP Photo / Jean -Pierre ClatotVis mer

Utskjelte Poulsen tilbake i landslagsvarmen

Men det er usikkert om han får spille.

Christian Poulsen er tilbake i varmen på det danske landslaget.

Han er tatt ut til EM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Portugal. Søren Larsen og Mads Junker har også fått tillit av landslagssjef Morten Olsen. De øvrige 20 spillerne i troppen ble tatt ut sist uke.

Poulsen ble vraket til kampen mot Norge i Parken på grunn av manglende kampform. Men etter overgangen fra Liverpool til franske Evian Thonon Gaillard, har midtbanespilleren fått godt med spilletid.

Landslagsledelsen ønsket å se Poulsen i aksjon mot Nancy i helgen før han ga ham plass i troppen.

Det spørs likevel om veteranen kan regne med å spille mot Kypros og Portugal. Mot Norge leverte Niki Zimling en god kamp som defensivt midtbaneanker for Danmark og samarbeidet godt med midtbanekollega William Kvist.

Portugal, Danmark og Norge står alle med 13 poeng i gruppe H, men Egil «Drillo» Olsens mannskap har én kamp mer spilt. Norges siste kamp i EM-kvalifiseringen er mot Kypros 11. oktober.

Danmark spiller borte mot Kypros 7. oktober og tar imot Portugal hjemme i Parken fire dager senere.

Gruppevinnerne og beste toer går direkte til EM i Polen og Ukraina neste år, mens de øvrige åtte toerne spiller omspill.

(NTB)