PERLESCORING: Briyn Ruiz har fått en tøff start på sin Premier league karriere. I dag viste spissen litt av hva han kan. Foto: REUTERS/Toby Melville
PERLESCORING: Briyn Ruiz har fått en tøff start på sin Premier league karriere. I dag viste spissen litt av hva han kan. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

Utskjelte Ruiz med perlescoring

Fulham senket Bolton med to scoringer på ett minutt.

(Dagbladet): Fulham-Bolton 2-0 (2-0)

Fulham, med Hangeland og J.A Riise fra start, scoret to flotte mål i løpet av ett minutt i den første omgangen i oppgjøret mot Bolton..

Den andre scoringen var en skikkelig perle av Fulhams Bryan Ruiz. Alene med Jaaskelainen var angriperen iskald, og lobbet ballen elegant over sisteskansen og i mål.

Spilleren fra Costa Rica med sin andre scoring for sesongen.

Revansje Bryan Ruiz har fått litt kritikk for at han ikke har svart til forventingene etter overgangen fra nederlandske Twente i sommer. Han gjorde 35 mål på 65 kamper i Nederland.

Han kostet Fulham over 10 millioner pund, noe som er det tredje dyreste kjøpet i lagets historie, og var forventet å bli en solid forsterkning på Craven Cottage.

I dag fikk han en liten revansje da han var involvert i to scoringer på ett minutt. Først fikk han både tid og rom til å prikke inn innlegget på hodet til Clint Dempsey. Midtbanespilleren ville ikke være noe dårligere, og stanget hjemmelaget vakkert i ledelsen.

Bolton kom mer med mot slutten av omgangen, men Fulham var trygge bakover med Hangleland i spissen. Nordmannen kunne også fort havnet på scoringslisten, men headingen hans gikk like utenfor buret til Jaaskelainen.

Hjemmelaget best Fulham var klart best den første omgangen, og hadde på det meste ballen i 80 prosent av tiden under en femminutters-periode. Det var derfor fullt fortjent at laget gikk til pause med en ledelse på to mål.

Johnson var livlig på topp for hjemmelaget, og hadde flere gode løp og avslutninger som ikke resulterte i nettkjenning.

Andre omgang ble ikke like sjanserik som den første, og hjemmelaget hadde full kontroll. Bolton hadde lite å komme med, og Fulham var nærmere sin tredje scoring for dagen enn Bolton var sin første.

J.A Riise og Hangeland spilte hele kampen for hjemmelaget. Riise hadde noen noen gode skuddforsøk.

LEKKERT: Clint Dempsey stanget hjemmelaget i ledelsen med en fin heading. Foto: REUTERS/Toby Melville
LEKKERT: Clint Dempsey stanget hjemmelaget i ledelsen med en fin heading. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer