Danny Welbeck sikret Arsenal-avansement

Utskjelte Welbeck sikret Arsenal-avansement etter russisk skremmeskudd

Arsenal lå under med to og flørtet med med flause i returoppgjøret mot CSKA Moskva i Europa League. Valon Berisha og Fredrik Gulbrandsen er også klare for semifinale i turneringen.

SIKKER: Danny Welbeck skrur ballen bort i lengste kryss og sikrer at Arsenal tok seg videre til semifinale i Europa League på bekostning CSKA Moskva. Foto: REUTERS/Grigory Dukor/NTB Scanpix
SIKKER: Danny Welbeck skrur ballen bort i lengste kryss og sikrer at Arsenal tok seg videre til semifinale i Europa League på bekostning CSKA Moskva. Foto: REUTERS/Grigory Dukor/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • CSKA Moskva – Arsenal 2–2 (1-0), 3–6 sammenlagt

(Dagbladet): Med fantastisk spennende opphentinger og forsøk på opphenting i Champions League tidligere i uka var det på nytt klart for drama da kvartfinalene i Europa skulle spilles.

Som Barcelona og Real Madrid før dem denne uka hadde Arsenal noe som i utgangspunktet virket som et meget trygt utgangspunkt før returkampen mot CSKA i Moskva. Heller ikke her viste det seg å være tilfelle.

For selv om kampen startet svært rolig og med Arsenal tilsynelatende i full kontroll skulle det bli en skikkelig neglebiter.

Det tok over en halvtime før noen av lagene kom til noe som nærmet seg en målsjanse, men Ramsey rakk akkurat ikke fram på Welbecks innlegg etter en flott kontring.

Etter 38 minutter tok så CSKA ledelsen ut av ingenting. Et innlegg fra venstre fant hodet til Nababkin og tvang fram en god redning fra Cech, men på returen var Fedor Tsjalov på pletten og satte ballen i mål.

Dermed var det litt liv i oppgjøret. Scoringen ga CSKA en helt nødvendig vitamininnsprøytning og Kristijan Bistrovic var nære ved å sette lagets andre rett før pause, men skuddet fra 20 meter strøk utenfor stolpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer