Utslått

Både norske Christian Ruud, Pete Sampras og amerikanske Alexandra Stevenson måtte bite i det sure eplet i French Open i dag.

Christian Ruud ble slått ut i første runde. Han møtte svenske Thomas Johansson i det åpne franske mesterskapet i tennis, og ble slått ut med settsifrene 7-6 (7-4), 6-3, 6-3 i svenskens favør.

Amerikanske Pete Sampras dro til French Open med et eneste mål for øyet. Å endelig gå til topps i det uoffisielle grus-VM. Det er det den eneste Grand Slam-turneringen han ennå ikke har vunnet. Men i ettermiddag måtte han gi tapt for austalske Mark Philippoussis. Settsifrene i den knalltøffe kampen ble 4-6, 7-5, 7-6 (7-4), 4-6, 8-6 med australierens score nevnt først.

17-seede Philippoussis hadde 23 serveess, mens Sampras på sin side ikke lykkes særlig med sine server. Han hadde derimot åtte dobbeltfeil i løpet av den 3 timer og 39 minutter lange kampen.

Også amerikanske Alexandra Stevenson ble slått ut i dag. Hun tapte tapte 6-7 (5-7), 2-6 for argentinske Florencia Labat. I fjor var Alexandra Stevenson den første kvinne gjennom tidene til å kvalifisere seg til semifinale i Wimbledon etter å ha startet i kvalifiseringsrundene. 19-åringen er nå rangert blant de 40 beste tennisspillerne i verden.

SKUFFET: Pete Sampras må innse at han ikke kom lengre enn første runde i French Open denne gangen heller. Her gratulerer han seierherren, australske Mark Philippoussis.