Utslitt før seriestart

Åtte dager før seriestart føler Magne Hoseth seg utladet både i sinn og skinn. Han mener sesongoppkjøringa i Norge er altfor lang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Sjelden har vinteren vart lenger for Magne Hoseth enn i år. Først og fremst fordi han har vært skadefri, og har trent og trent. Men også fordi han har ytt maksimalt for å bite seg fast i Åge Hareides nye landslag. Det har han klart, men verken mot Serbia onsdag eller mot Stabæk i går var Hoseth helt seg sjøl. Det manglet riktignok ingenting på den oppofrende og hardtarbeidende kollektive kvaliteten han har tilegnet seg siden i fjor. Men tidligere i vinter har han kombinert dette med individuelt briljante detaljer som har åpnet motstandernes forsvarslinjer på vidt gap.

- Jeg er sliten både i kroppen og hodet, innrømmer Hoseth overfor Dagbladet.

Mental trening

Det begynte med vinterturen til Hongkong og Singapore med Nye Norge. Siden har det gått slag i slag - rake veien mot toppen - for spilleren som har fått mest oppmerksomhet i løpet av den norske fotballvinteren. Men det har kostet å vinne posisjonen som Hareides mest benyttede spiller.

- Ja, og nå må jeg jobbe knallhardt mentalt for å komme meg opp igjen før serieåpningen mot Lyn 2. påskedag, sier Hoseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.