Utslitt!

Valencia- Osasuna 1- 0. John Carew måtte forlate banen etter 66 minutters spill uten scoring. Men han depper ikke av den grunn. Faktum er at den norske landslagsspissen trenger hvile etter mange kamper den siste tida.

- Vi er slitne alle sammen, og jeg var veldig sliten selv da jeg måtte forlate banen, sier Store-John til Dagbladet.

Først etter at John Carew gikk i dusjen lyktes det Valencia å score mot bunnlaget Osasuna. Kily Gonzalez scoret kampens eneste mål etter 78 minutters spill, og dermed er Valencia fortsatt med i kampen om seriegullet.

- Det var en veldig viktig scoring både for meg og Valencia, siden vi sleit så veldig med å sette sjansene våre i nettet. Scoringen gjør også at vi fortsatt henger med blant de tre beste, sier Kily Gonzalez.

Tre gode sjanser

Store-John hadde sin første sjanse i går etter allerede fire minutters spill, men ble revet over ende av en Osasuna-spiller inne i straffefeltet.

Hjemmefansen på Mestalla ropte etter straffespark, men tv-bildene viste at dommeren hadde rett.

Etter 32 minutter fikk Store-John en ny sjanse, men skuddet fra 20 meter gikk høyt over Osasuna-målet.

To minutter seinere kom hans største sjanse: Store-John driblet seg fri på 16-metersstreken.

Skuddet ble blokkert av en forsvarer, men han var på hogget og fikk returen. Skuddet fra 13 meter gikk dessverre for nordmannen ikke i nettet.

- Jeg prøvde å kline til på halv volley, men dessverre gikk ballen i nettveggen, sier John Carew.

- Typisk Kily

Valencia skapte svært få sjanser i kampen.

- Bortsett fra mine sjanser i første omgang skapte vi fryktelig lite før pause, sier Carew.

Seiersmålet kom etter 78 minutters spill etter et nydelig angrep som ville fått Arne Scheie til å hoppe i stolen av rein og pur glede.

Gaizka Mendieta spilte seg gjennom Osasuna-forsvaret med elegant veggspill. Han fant Pablo Aimar på kanten av 16-meteren. Aimar brukte sin følsomme fot og slo en lissepasning til Kily Gonzalez mot bakre stolpe der Kily Gonzalez kom løpende inn.

Gonzalez satt ballen i nettet, før han sprang rett opp blant publikum og mottok velfortjente scoringsklemmer fra det entusiastiske hjemmepublikummet.

- Det var en typisk Kily-scoring, og det er også en stor prestasjon. Han treffer ballen på halvvolley langs bakken, sier John Carew.

Real Madrid leder den spanske ligaen med sine 53 poeng, men de har en hengekamp til gode på Deportivo La Coruna (51 p.) og Valencia (49 p.).

- Det blir spennende å se hvordan Real Madrid gjør det i dagens hengekamp. Taper de, er vi bare fire poeng bak. Og da kan vi også være gode nok til å gå helt til topps, mener John Carew.

<B>TUNG DAG:</B> John Carew fikk bare en time på banen i går. Det synes han var nok. - Sliten etter et hardt program, forklarer Valencia-spissen.