Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utsolgt for lang tid

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga misset seriegullet i går, men gjennomførte kampen mot Tromsø på en måte som gir enda en grunn til å tro at Oslo er i ferd med å få en stabilt topplag. Da blir det fort utsolgt igjen.

I går satte klubben ny publikumsrekord med 23 183. Den gamle var 42 år.

Da speakeren annonserte rekorden, svarte hjemmelaget med tre feite målsjanser på 42 sekunder.

Det gjør ventetida levelig fram til klubben får enda mer rutine til å mestre storkamper som gårsdagens.

EGENTLIG VIRKET

det ganske tilfeldig at VIF ikke vant dette oppgjøret komfortabelt, men laget holder ennå ikke den klassen at spillovertak og flust med sjanser bare kan cruises inn til tre poeng.

Mot Tromsø kom det to skader underveis, og det var to for mye i forhold til å vippe kampen i riktig retning:Først forsvant David Brocken midtveis i første omgang og så måtte Daniel Fredheim Holm gi seg i pausen. Det gav en strålende pasningsfot og avgjørende gjennombruddsspiss i minus allerede før hjemmelaget koblet stålgrep i andre omgang.

MANGEL PÅ

avsluttere plager fortsatt Oslo-laget til tross for en flott høstsesong. Det er mye pent å si om Ardian Gashi som ble dyttet fram ved siden av Steffen Iversen, men han har ikke instinktet til en toppspiss. Skuddene kommer gjerne tiendedelet for seint og de er ofte for løse. Begge deler passet dårlig i vrimmelen av Tromsø-bein.

Til slutt ble poenget reddet på et heldig straffespark. Det går knapt an å hevde at Steinar Nilsen bevisst sparket ned Jørgen Jalland. VIF-reserven kom i duellen bakfra og ble et heldig offer for Nilsens litt for treige klarering.

ELLERS VAR

utligningen mer enn vel unt. Denne gangene hørte de beste fotballferdighetene Oslo til. Det er den beste plattformen for å få stabilitet i årets gode VIF-sesong. Hovedstaden opplever en fotballboom som vil vare gjennom vinterens Royal League og løfte byens suverent mest populære lag det nødvendige hakket opp.

Da blir det endelig utsolgt for lang tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling