Jens Petter Hauge

Utstillingsvinduet heter San Siro

Jens Petter Hauge (20) er akkurat nå det største salgsobjektet i norsk fotball. Da passer det fint å dra til San Siro i Milano

BARE SEIEREN VAR GOD. Patrick Berg og Victor Boniface jubler etter 3-1 scoringa mot Zalgiris Vilnius. Ellers var det ikke mye positivt. Men Bodø/Glimt vant, det er det viktigste. Om AC Milan ikke går på en av tidenes bomber borte mot Shamrock Rovers, skal Glimt til San Siro i neste uke. Foto: NTB/Scanpix
BARE SEIEREN VAR GOD. Patrick Berg og Victor Boniface jubler etter 3-1 scoringa mot Zalgiris Vilnius. Ellers var det ikke mye positivt. Men Bodø/Glimt vant, det er det viktigste. Om AC Milan ikke går på en av tidenes bomber borte mot Shamrock Rovers, skal Glimt til San Siro i neste uke. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Bodø/Glimt – Zalgiris Vilnius 3–1 (2–1)

EI UKE ETTER overgangsvinduet stenger 5. oktober runder Jens Petter Hauge 21 år. Innen den tid er han mest sannsynlig klar for en større klubb enn den ha sa nei til i sommer, belgiske Cercle Brugge.

Jernet er glovarmt, det er bare å smi.

Utfordringene han møter i Milano i neste uke vil sette kvalitetene hans i perspektiv.

Det er også en perfekt arena for å måle Patrick Bergs (22) kapasitet og spillemessig register.

AV ALLE INNOVERKANTER i Europas mindre ligaer er Jens Petter Hauge akkurat nå en av de mest ettertraktede spillerne. Siden han takket nei til Cercle Brugge har veldig mye skjedd.

13/6 i scoringer og målgivende pasninger på 17 serierunder er gode tall og har fått flere klubber på banen, noen fra de store ligaene.

Det er egentlig ikke noe å vente på.

Spesielt ikke når utgangspunktet er den veien Håkon Evjen og Erling Braut Haaland valgte da de forlot norsk fotball, å signere for en klubb på høyere nivå, for så å spille ferdig sesongen i Norge.

Det er en plan som vil gi Jens Petter Hauge i pose og sekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer