Uttaket av Martin Ødegaard bekrefter alle Høgmos problemer

Martin Ødegaard er ikke bare tatt ut på det ordentlige landslaget fordi han er god nok. Men fordi vi ikke har voksne folk som er bedre.

FIKK GRATULASJONER: I dag ble Martin Ødegaard tatt ut i troppen som møter Malta og Bulgaria. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FIKK GRATULASJONER: I dag ble Martin Ødegaard tatt ut i troppen som møter Malta og Bulgaria. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Da Per Mathias Høgmo åpnet formiddagens landslagsuttak med å si at potensialet til A-landslaget, U23-laget og U21-laget gjenspeiler situasjonen og ståstedet i norsk fotball, sa han samtidig at nå-situasjonen ikke er spesielt lystig. Når hovedbudskapet 11 dager før du skal ut i to helt avgjørende kamper for den norske EM-framtida er at du har en rekke spillere på tur til å bryte igjennom, og at disse vil bli spennende å følge de kommende åra, da er det nesten som om treneren signerer en forsikring mot flere resultatmessige nedturer. Men vi er der vi er, har det vi har, og en av dem vi har er Martin Ødegaard.

I bedre tider ville 15-åringen blitt spart over vinteren.

Nå er han tatt ut blant våre beste menn fordi han med ballen i beina er en av de to beste.

AT MARTIN ØDEGAARD er god har aldri vært noen diskusjon. Det er han. Punktum. Upresset og med spillet foran seg ser han muligheter de fleste andre i landslagstroppen ikke en gang tar sjansen på å drømme om. Men fra å være ekstremt kreativ og lettbeint, og til å debutere uten defensive fibre på et meget skjørt A-landslag, er ikke en gitt ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer