Tiger Woods

Uttalelse gir håp: - Gjør framskritt

Mye kan tyde på at vi får se Tiger Woods (45) tilbake på golfbanen igjen etter ulykken i februar.

HÅP: Mange håper å få se Tiger Woods tilbake på golfbanen. Foto: Patrick Smith / GETTY IMAGES / AFP
HÅP: Mange håper å få se Tiger Woods tilbake på golfbanen. Foto: Patrick Smith / GETTY IMAGES / AFP Vis mer
Publisert

Det har gått sju måneder siden Tiger Woods krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Woods skal ha vært i California på et golf-oppdrag med Golf Digest/GOLFTV, hvor han altså blant annet holdt golfkurs for et knippe kjendiser. Det meldte Golf Digest selv.

Med i underkant av to uker igjen til Ryder Cup - en turnering hvor Europa kniver mot USA, og hvor Woods selv har spilt hele åtte ganger, har kaptein for det amerikanske laget, Steve Stricker, kommet med en uttalelse som gir golffans verden over troa på at man en gang kan se Tiger tilbake på golfbanen.

DUO: Tiger Woods (t.v) og Steve Stricker (t.h) under Ryder Cup i 2012. Foto: Frank Polich
DUO: Tiger Woods (t.v) og Steve Stricker (t.h) under Ryder Cup i 2012. Foto: Frank Polich Vis mer

Optimistisk

- Jeg har snakket mye med Tiger. Han er en del av denne Ryder Cup-familien vår. Han vil dessverre ikke være i stand til å være visekaptein for meg i år på grunn av hans pågående rehabilitering for å bli bedre og for å spille golf igjen, sier Stricker ifølge ESPN.

Stricker er selv en meget god golfspiller og amerikaneren står med 11 triumfer på PGA-touren. Til sammenlikning står Woods med utrolige 82.

54-åringen har selv spilt Ryder Cup for USA to ganger, og er nå kaptein på det amerikanske laget som består av verdensstjerner som Bryson DeChambeau, Justin Thomas og Dustin Johnson - for å nevne noen.

Hele det amerikanske laget er fylt opp av de beste golferne i verden, men de skal få bryne seg på vår egen Viktor Hovland som ikke overraskende er tatt ut på det europeiske laget - som første nordmann noensinne.

IKONISK: Øyeblikket Tiger vant Masters på Augusta National. Foto: Kevin Dietsch
IKONISK: Øyeblikket Tiger vant Masters på Augusta National. Foto: Kevin Dietsch Vis mer

Stricker sier han mer enn gjerne lytter til Woods om han skulle komme med noen tips under turneringen som spilles på Whistling Straits i Wisconsin fra 24-26. september.

- Han gjør framskritt. Han beveger seg i riktig retning. Han er veldig lidenskapelig og en fin fyr og prate med, sier han.

- Vi har hatt en rekke samtaler og han er helt klart en del av dette, selv om han ikke vil være med oss fysisk. Om et par ukers tid vil han være der for oss om vi trenger, fortsetter Stricker.

Snakket ut

I et intervju med Golf Digest i slutten av mai snakket Woods for første gang om tida etter krasjen. Da handlet det ifølge Woods bare om rehabilitering.

- Jeg er vant til rehabiliteringsprosessene på grunn av mine tidligere skader, men dette var mer smertefullt enn noe annet jeg har opplevd, uttalte han.

TIGER WOODS: Tiger Woods havnet i en fryktelig bilulykke. Det lokale politiet i Los Angeles forteller om hendelsesforløpet. Vis mer

- Jeg har bare vært opptatt av fysioterapien min. Jeg gjør oppgavene mine hver dag og mitt viktigste fokus nå, er å kunne gå på egen hånd igjen, fortsatte Woods.

Tiger brukte også intervjuet til å takke for støtten han har fått fra hele verden.

- Det har vært utrolig. Jeg har fått så mye støtte fra folk både i og utenfor golfen, noe som betyr veldig mye for meg og har hjulpet enormt, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer