Tiger Woods

Uttalelse gir håp: - Gjør framskritt

Mye kan tyde på at vi får se Tiger Woods (45) tilbake på golfbanen igjen etter ulykken i februar.

HÅP: Mange håper å få se Tiger Woods tilbake på golfbanen. Foto: Patrick Smith / GETTY IMAGES / AFP
HÅP: Mange håper å få se Tiger Woods tilbake på golfbanen. Foto: Patrick Smith / GETTY IMAGES / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått sju måneder siden Tiger Woods krasjet sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Woods skal ha vært i California på et golf-oppdrag med Golf Digest/GOLFTV, hvor han altså blant annet holdt golfkurs for et knippe kjendiser. Det meldte Golf Digest selv.

Med i underkant av to uker igjen til Ryder Cup - en turnering hvor Europa kniver mot USA, og hvor Woods selv har spilt hele åtte ganger, har kaptein for det amerikanske laget, Steve Stricker, kommet med en uttalelse som gir golffans verden over troa på at man en gang kan se Tiger tilbake på golfbanen.

Optimistisk

- Jeg har snakket mye med Tiger. Han er en del av denne Ryder Cup-familien vår. Han vil dessverre ikke være i stand til å være visekaptein for meg i år på grunn av hans pågående rehabilitering for å bli bedre og for å spille golf igjen, sier Stricker ifølge ESPN.

Stricker er selv en meget god golfspiller og amerikaneren står med 11 triumfer på PGA-touren. Til sammenlikning står Woods med utrolige 82.

54-åringen har selv spilt Ryder Cup for USA to ganger, og er nå kaptein på det amerikanske laget som består av verdensstjerner som Bryson DeChambeau, Justin Thomas og Dustin Johnson - for å nevne noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer