- Uttalelsen passer for en programleder i «Deal or no deal»

Åpen krangel om Odion Ighalo i Lyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da den nye lederen for Lyns sportslige utvalg, Ole-Ray Grødseth, lørdag hevdet at klubben gambler med kreditorenes penger ved ikke å selge Odion Ighalo til Brann, hisset han opp flere av kollegaene sine.

- Vi kan ikke forholde oss til hva Ole-Ray driver med. Han må skaffe seg kalkulator. Heldigvis rapporterer ikke jeg til ham, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Aftenposten

 - De uttalelsene der passer heller for en som har programlederjobb i «Deal or no deal». Jeg vet ikke om den jobben er ledig nå, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann sarkastisk til samme avis.

- Typisk Torgeir

Men Grødseth, som overtok lederrollen i sportsutvalget etter investoren Atle Brynestad, lar seg ikke skremme til taushet. I stedet fyrer han løs på nytt.

- Det er typisk Torgeir å prate gjennom en tredjemann. Han er ikke en mann som tør å ta opp ting med folk personlig. Og han kritiserer meg, men sier ikke et ord om Atle Brynestad - som sier akkurat det samme som meg, sier han til Nettavisen.

Og til Aftenposten, om Langerud:

- Jeg vil når som helst stille opp til duell i hoderegning mot Langerud. Jeg skal slå ham enkelt. Om han ber meg kjøpe kalkulator, vil jeg si at det er klasseforskjell mellom meg og ham i hoderegning. Jeg kan min ABC. Jeg orker ikke høre på slike billige poenger fra ham, slår han fast.

HOLDER FOKUS: Lyn fortsetter den sportslige framgangen til tross for alt oppstyret i og rundt klubben. Her jubler Tomasz Sokolowski (t.v.) og Odion Jude Ighalo etter at sistnevnte utliknet mot Strømsgodset i går. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
HOLDER FOKUS: Lyn fortsetter den sportslige framgangen til tross for alt oppstyret i og rundt klubben. Her jubler Tomasz Sokolowski (t.v.) og Odion Jude Ighalo etter at sistnevnte utliknet mot Strømsgodset i går. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

- Klar til å bevege på meg

Og i skyggen av alt dette, fortsetter spillerne og trener Henning Berg å levere gode resultater - seinest i går, godt hjulpet av stridens kjerne, 19 år gamle Ighalo fra Nigeria.

Et nydelig volleymål, som utliknet Strømsgodsets ledelse, viste med all mulig tydelighet hvorfor Brann ønsker å legge 15 millioner kroner på bordet for ham.

Men de er ikke de eneste. Ifølge VG er nederlanske Ajax bare en av flere utenlandske klubber som er klar til å gi Brann konkurranse om spissens signatur.

Og hovedpersonen sjøl?

- Jeg er klar for å bevege på meg, fastslo han etter kampen i går.

- Uttalelsen passer for en programleder i «Deal or no deal»
KLAR TALE: Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann foreslår en programlederjobb i «Deal or no deal» for Ole-Ray Grødseth.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer