- Uttalelsen passer for en programleder i «Deal or no deal»

Åpen krangel om Odion Ighalo i Lyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da den nye lederen for Lyns sportslige utvalg, Ole-Ray Grødseth, lørdag hevdet at klubben gambler med kreditorenes penger ved ikke å selge Odion Ighalo til Brann, hisset han opp flere av kollegaene sine.

- Vi kan ikke forholde oss til hva Ole-Ray driver med. Han må skaffe seg kalkulator. Heldigvis rapporterer ikke jeg til ham, sier Lyn-direktør Erik Langerud til Aftenposten

 - De uttalelsene der passer heller for en som har programlederjobb i «Deal or no deal». Jeg vet ikke om den jobben er ledig nå, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann sarkastisk til samme avis.

- Typisk Torgeir

Men Grødseth, som overtok lederrollen i sportsutvalget etter investoren Atle Brynestad, lar seg ikke skremme til taushet. I stedet fyrer han løs på nytt.

- Det er typisk Torgeir å prate gjennom en tredjemann. Han er ikke en mann som tør å ta opp ting med folk personlig. Og han kritiserer meg, men sier ikke et ord om Atle Brynestad - som sier akkurat det samme som meg, sier han til Nettavisen.

Og til Aftenposten, om Langerud:

- Jeg vil når som helst stille opp til duell i hoderegning mot Langerud. Jeg skal slå ham enkelt. Om han ber meg kjøpe kalkulator, vil jeg si at det er klasseforskjell mellom meg og ham i hoderegning. Jeg kan min ABC. Jeg orker ikke høre på slike billige poenger fra ham, slår han fast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer