Uttatt pr. tekstmelding

Roar Strand fikk tekstmelding på mobiltelefonen om at han skal erstatte en skadet Øyvind Leonhardsen i landslagstroppen til Sveits-kampen.

Roar Strand fikk fri av landslagssjef Nils Johan Semb og skulle hvile ut på hytta mens landslagskameratene reiste til Sveits. Men takket være mobiltelefonens mange muligheter fikk landslagsledelsen sporet ham opp da Øyvind Leonhardsen meldte skadeforfall.

- Roar hadde klokelig skrudd av telefonen sin, så jeg fikk ikke tak i ham lørdag kveld. Men jeg sendte ham en tekstmelding, forteller landslagets administrative ansvarlige Bjørn Nilsen.

Tidlig i dag leste Strand meldingen og prøvde å ringe tilbake, men da satt Nilsen og de andre spillerne på flyet allerede.

- Dermed la Roar en beskjed på svareren min. Jeg sjekket svareren da vi kom til Milano, og nå har jeg snakket med ham. Han kommer nedover i morgen tidlig, sier Nilsen.

Leo meldte forfall etter å ha gått ut tidlig i Tottenhams kamp mot Watford i går. Det kom ikke som noen stor overraskelse etter at landslagslege Lars Engebretsen snakket med ham før helgen.

Semb fikk med seg bare 12 spillere da troppen reiste fra Norge i dag. Seks mann hadde seriekamper å gjøre unna, og de slutter seg i likhet med Strand til troppen før tirsdagens trening.

(NTB)