Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Utvisning tente Brynes vinnervilje

BRYNE (Dagbladet): Bryne- Stabæk 2- 1. - Nå tar vi med en sekk kumøkk på bortkampene, slik at vi får litt hjemmestemning, flirte Bryne-trener Kenneth Rosén i garderoben etter 2- 1-seieren mot Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bryne borte og hjemme er to helt forskjellige lag. Sist helg gikk de på en kanonsmell borte mot Moss. - Vi er så trygge hjemme, forklarer spissen Rune Medalen. - Problemet er stabiliteten. Vi må prestere hundre prosent for å få poeng, sier Rosén. Stabæk åpnet klart best, men et tvilsomt rødt kort sendte Tommy Svindal Larsen i garderoben samtidig som vinnerviljen for alvor ble tent hos Bryne. Etter kampen raste Stabæk mot dommeravgjørelsen. - Dommeren avgjorde kampen. Han var så himla inkonsekvent, mente Stabæk-trener Anders Linderoth. Tommy Svindal Larsen ristet også på hodet over det siste gule kortet. - Dommeren burde ha tenkt seg om i to sekunder til. Jeg var ikke tøff mot Pål Håpnes. Det var nok frispark, men ikke noe mer, hevder Svindal Larsen. Mens første omgang var et langt gjesp, satte Bryne seg i førersetet i andre omgang. Stabæk misbrukte sjansen til å plassere seg trygt i medaljestriden. Midtbanen forsvant med Svindal Larsen, og angrepet støtte på en mur dirigert av en ruvende Ragnvald Soma.