Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uvær truer «Boxing Day». Flere kamper avlyst på grunn av regn

Den store fotballdagen regner bort.

(Dagbladet): Kampen mellom Championship-lagene Blackburn og Middlesbroug på Ewood Park, er avlyst på grunn av store vannmengder på fotballbanen.

I videoen over kan man se elva som vann fra stadion renner ut i. David Pollitt, banemannskap på Ewood Park, har filmet elva som full av vann har en voldsom fart.

Det er ikke meldt om flere avlysninger i Championship så langt i dag, men i League One er det flere kamper som må spilles en annen dag.

Blackpool - Oldham, Bradford - Burton, Bury - Barnsley, Rochdale - Crewe og Wigan - Sheffield United er alle kamper som dessverre ikke får spilles på selveste «Boxing Day».

KLISSVÅTT: Det kan ikke spilles kamper på Ewood Park i dag på grunn av massivt regnvær. Foto: BLACKBURN ROVERS/TWITTER
KLISSVÅTT: Det kan ikke spilles kamper på Ewood Park i dag på grunn av massivt regnvær. Foto: BLACKBURN ROVERS/TWITTER Vis mer

Flere kamper står også i fare for å bli avlyst, men det skal ikke være noen fare for Premier League-kampene så langt i dag.

«Boksedagen» I dag er det «boxing day» i England, en dag som har fått begrepet sitt fordi tjenestefolket fikk en boks med restene fra herskapets julemat - altså boksedagen.

Tradisjonelt sett fra fotballens side, settes det opp lokale oppgjør, såkalte derbykamper, på denne dagen. Dette var opprinnelig for at spillerne skulle slippe å reise langt dagen etter 1. juledag - eller christmas day, som det heter i England.

I dag møtes følgende lag i Premier Leage: Stoke - Manchester United 13.45
Brentford - Brighton 14.00
Aston Villa - West Ham 16.00
Bournemouth - Crystal Palace 16.00
Chelsea - Watford 16.00
Liverpool - Leicester 16.00
Manchester City - Sunderland 16.00
Swansea - West Bromwich 16.00
Tottenham - Norwich 16.00
Hull City - Burnley 16.00
Newcastle - Everton 18.30
Southampton - Arsenal 20.45

NOK VANN: Det er mer enn nok vann på Ewood Park, i hvert fall. Foto: BLACKBURN ROVERS/TWITTER
NOK VANN: Det er mer enn nok vann på Ewood Park, i hvert fall. Foto: BLACKBURN ROVERS/TWITTER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media