Uvær truer «Boxing Day». Flere kamper avlyst på grunn av regn

Den store fotballdagen regner bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kampen mellom Championship-lagene Blackburn og Middlesbroug på Ewood Park, er avlyst på grunn av store vannmengder på fotballbanen.

I videoen over kan man se elva som vann fra stadion renner ut i. David Pollitt, banemannskap på Ewood Park, har filmet elva som full av vann har en voldsom fart.

Det er ikke meldt om flere avlysninger i Championship så langt i dag, men i League One er det flere kamper som må spilles en annen dag.

Blackpool - Oldham, Bradford - Burton, Bury - Barnsley, Rochdale - Crewe og Wigan - Sheffield United er alle kamper som dessverre ikke får spilles på selveste «Boxing Day».

Flere kamper står også i fare for å bli avlyst, men det skal ikke være noen fare for Premier League-kampene så langt i dag.

«Boksedagen» I dag er det «boxing day» i England, en dag som har fått begrepet sitt fordi tjenestefolket fikk en boks med restene fra herskapets julemat - altså boksedagen.

Tradisjonelt sett fra fotballens side, settes det opp lokale oppgjør, såkalte derbykamper, på denne dagen. Dette var opprinnelig for at spillerne skulle slippe å reise langt dagen etter 1. juledag - eller christmas day, som det heter i England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer