Uværet gir seg - Bislett Games er reddet

Voldsomt regn og tordenvær truet friidrettsfesten.

TOMME TRIBUNER: Bislett Stadion er utsolgt, men det så ikke sånn ut da det verste været la seg over stadion. Foto: EIRIK WINSNES
TOMME TRIBUNER: Bislett Stadion er utsolgt, men det så ikke sånn ut da det verste været la seg over stadion. Foto: EIRIK WINSNESVis mer

|||BISLETT (Dagbladet.no): Kveldens Golden League-stevne på Bislett Stadion var tidligere i kveld i fare, på grunn av et voldsomt værskifte i hovedstaden.

Programmet er stjernespekket, men det var en stund usikkert om det ville bli gjennomført som planlagt.

Litt før klokka 19.30 startet regnet å hølje ned på tartandekket og lynet lyste opp himmelen. Folk strømmet fra tribunen og inn i gangene. 20 minutter seinere begynte regnet å avta noe, og det lysnet i horisonten.

Litt over klokka 20 var lynnedslagene erstattet av regnbuer, og en lettet Bislett-general Steinar Hoen kunne konstatere at festen var reddet.

- Nå satser vi på å kjøre det internasjonale programmet omtrent som planlagt. Men vi skyver 3000 meter hinder til etter siste øvelse, og så blir spydkonkurransen også kanskje noe utsatt - siden de ikke har fått varmet opp, sier Hoen til NRK.

Som følge av uværet ble også sendingene til statskanalen fra Bislett brutt.

Litt over klokka 20 startet stevnet som planlagt, men nesten helt blå himmel.

Dagbladet.no er tilstede på Bislett og kommer tilbake med saker fra øvelsene.