- Uvanlig at Mestalla hyller bortelaget

RBK fikk stående spansk applaus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ronaldinho har opplevd det, at supporterne til erkerivalen Real Madrid reiste seg og klappet for en fantastisk Barcelona-scoring.

Ronaldo opplevde noe lignende da han spilte for Real Madrid - etter et hattrick på Old Trafford reiste United-fansen seg og applauderte brassen av banen.

I går var det Rosenborg som fikk oppleve hyllesten fra Valencias tilhengere.

Sjelden kost

De rundt 40 000 spanjolene på tribunen viftet først med hvite tørkler for å markere sin misnøye med klubbpresidenten og spillerne, pep sitt eget lag av banen, før de ga jublende Rosenborg-spillere stående applaus.

En slik gest hører med til fotballens sjeldenheter, og la det være sagt med en gang: Hjemmefansen på Mestalla har ikke for vane å applaudere sine motstandere.

Dagbladet.no spurte en av de spanske journalistene i mixed zone når Valencia-fansen sist reiste seg for å hylle bortelaget.

- Puh ..., var responsen, etterfulgt av rynking med pannen. Etter å ha rådført seg med en kollega, hevder han først at Napolis Daniel Fonseca fikk det som sistemann etter å ha scoret alle Napolis mål i 5-1-seieren på Mestalla tidlig på 90-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer