Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uventet karrierebytte

Stjernespissen Sergio Agüero har brukt coronapausen til å lære britiske barn spansk. Mandag ble hans kurs gjort tilgjengelig av BBC.

LÆRERVIKAR: Sergio Agüero har blitt lærervikar. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith
LÆRERVIKAR: Sergio Agüero har blitt lærervikar. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith Vis mer

Det skjedde på dagen der britiske barn normalt skulle returnert til skoler og barnehager etter to ukers påskeferie. Som følge av coronaepidemien må familiene i Storbritannia fortsette sine opplegg med læring på hjemmebane.

Kringkasteren BBC har lansert en utdanningspakke for å gjøre det lettere for foreldrene å holde hjulene i gang på hjemmeskolen. Og Agüero er blant navnene på en stjernespekket lærer-liste, skriver The Guardian.

Manchester Citys argentinske spiss bidrar ved å lære barn å telle på spansk.

- Det er en tøff tid for barna, og også for foreldrene som prøver å holde dem fokusert på hjemmeutdanningen, sier Agüero ifølge nyhetsbyrået AP.

Han har hatt god tid til å levere sitt bidrag til BBC-prosjektet. Premier League-fotballen er utsatt på ubestemt tid, og City spilte sin forrige kamp 8. mars.

Blant andre aktuelle kurs på timeplanen er historietimer med skuespiller Danny Dyer, musikk med artisten Mabel og geografi med programleder og naturfilmskaper David Attenborough.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!