Skiskytter-VM:

Uventet ordkrig

To av skiskyttersportens mest profilerte personligheter har havnet i en uventet ordkrig midt under VM.

OMDISKUTERT: Både Wolfgang Pichler og hans kamppartner Dimitrij Guberniev er av det omdiskuterte slaget. Foto: Andreas Hillergren / TT
OMDISKUTERT: Både Wolfgang Pichler og hans kamppartner Dimitrij Guberniev er av det omdiskuterte slaget. Foto: Andreas Hillergren / TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Sverige har hatt sitt beste VM noensinne. Med torsdagens bronse på parstafetten har de tangert bestenoteringen fra VM i Ruhpolding 2012, men på grunn av Martin Ponsiluomas gull veier dette mesterskapet tyngre.

I timene før parstafetten brøt det ut en uventet ordkrig mellom to av skiskyttersportens mest markante profiler.

Wolfgang Pichler er en av de mer omdiskuterte trenerne i sirkuset etter å ha vært både svensk og russisk trener. Nå har han pensjonert seg, men blander seg ofte inn i diskusjonene rundt mesterskapet.

Nå går det utover Russlands «MR. Skiskyting», Dmitrij Guberniev. Russeren er selve ansiktet utad for russisk skiskyting etter å ha kommentert sporten i en årrekke. Utenfor kommentatorboden har han også markert seg ved flere anledninger.

- Dårlig innflytelse

Overfor russiske Sport-Express går nå Pichler til angrep på kommentatoren.

- Han har en dårlig innflytelse på russisk skiskyting. Han snakker mye og tror han er en fantastisk ekspert, men han innser ikke hvilket press han legger på utøverne, sier Pichler til den russiske avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer