FORNØYD: Rafael Nadal måtte jobbe litt mot Gilles Muller fra Luxembourg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Suzanne Plunkett
FORNØYD: Rafael Nadal måtte jobbe litt mot Gilles Muller fra Luxembourg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Suzanne PlunkettVis mer

Uventet vanskelig for Rafael Nadal

Måtte ut i to tiebreak, men mesteren kom seg videre.

Rafael Nadal måtte ut i to tiebreak mot Gilles Muller fra Luxembourg, men den regjerende Wimbledon-mesteren kom seg videre til fjerde runde.

Med 7-6 (8-6), 7-6 (7-5), 6-0 avanserte spanjolen, som dermed fikk revansj for tapet i annen runde mot nettopp Muller i Wimbledon-turneringen for seks år siden - sist de to spillerne møttes.

- En vanskelig kamp. Jeg fikk ingen sjanser til å bryte ham, men jeg er fornøyd med hvordan jeg spilte i tiebreakene, spesielt på serve. Jeg godt fornøyd med prestasjonen, sa Nadal.

Han sto for bare tre upressede feil i en langdryg kamp som en periode var utsatt på grunn av regn i London fredag. De to første settene var nær identiske, hvor ingen av spillerne lot den andre få bruddmuligheter. Nadal gikk opp i 2-0-ledelse da Muller ga ham settball ved å sende en backhand i nettet.

I det tredje settet var Muller sjanseløs. Preget av to knepne settap i tiebreak måtte han se seg brutt tre ganger på rad da Nadal vant enkelt 6-0 i løpet av bare 31 minutter lørdag ettermiddag.

(NTB)

LINSENE FRAM: Etterpå ble publikum også ekstra fornøyde.Foto: SCANPIX/REUTERS/Suzanne Plunkett
LINSENE FRAM: Etterpå ble publikum også ekstra fornøyde.Foto: SCANPIX/REUTERS/Suzanne Plunkett Vis mer