USIKKER: Andy Carroll er denne sesongen på utlån fra Liverpool til West Ham. Liverpool-manageren sier han ennå ikke vet hva som vil skje med spilleren, som har slitt med skader i år. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
USIKKER: Andy Carroll er denne sesongen på utlån fra Liverpool til West Ham. Liverpool-manageren sier han ennå ikke vet hva som vil skje med spilleren, som har slitt med skader i år. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

Uviss fremtid for utleide Andy Carroll

Liverpool-manageren har ikke bestemt seg.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har ikke bestemt seg for om han vil satse på spissen Andy Carroll neste sesong.

Carroll ble hentet til Liverpool fra Newcastle for drøyt 300 millioner kroner (35 millioner pund) i januar 2011, men slo ikke til på Anfield. Denne sesongen har han vært leid ut til West Ham.

Hva som skjer neste sesong, er foreløpig usikkert.

- Det er ikke noe å diskutere nå. Det er noe vi vil snakke om etter sesongslutt, sier Rodgers til Fox.

Sist helg scoret Carroll to ganger i 3-1-seieren over West Bromwich. På 17 kamper står han med fem scoringer for West Ham, men leieoppholdet har vært preget av skader.

- Vi har fulgt ham tett. Vi har hatt representanter fra Liverpool på de fleste kampene. Det har vært en vanskelig sesong for Andy. Han ønsket å spille hver uke, men dessverre har han pådratt seg noen skader mens han har vært borte. Han scoret to gode mål i helgen, og han håper å avslutte sesongen sterkt og nå de målene han satte seg før han dro, sier Rodgers.

(NTB)