Uvisst når kneskadet Zlatan blir spilleklart

Sto over forrige runde.

SKADET: Zlatan Ibrahimovic spilte ikke Paris Saint-Germains serieåpning mot Lille forrige fredag. Det er fortsatt usikkert når svensken blir kvitt skaden. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press/AP
SKADET: Zlatan Ibrahimovic spilte ikke Paris Saint-Germains serieåpning mot Lille forrige fredag. Det er fortsatt usikkert når svensken blir kvitt skaden. Foto: Graham Hughes/The Canadian Press/APVis mer

Zlatan Ibrahimovic spilte ikke Paris Saint-Germains serieåpning mot Lille forrige fredag. Det er fortsatt usikkert når svensken blir kvitt skaden.

Stjernespissen gikk glipp av 1-0-seieren mot Lille, og får trolig ikke spille i den neste runden mot Ajaccio søndag på grunn av en kneskade.

- Vi håper at han kan spille, men det er ikke sikkert enda. Vi venter på det medisinske resultatet. Til det vet vi ingenting mer, sa PSGs presseansvarlige Jerome Touboul til Expressen.

Ibrahimovic er en viktig spiller for den svenske landslaget. Tre uker før landets viktige EM-kvalifiseringskamp mot Russland har landslagsledelsen tett kontakt med den franske hovedstadsklubben.

- Vi har kontakt med PSG. Det er en daglig behandling han får. Kampen er noen uker unna, så vi håper og tror at han skal bli klar så raskt som mulig, sa Sverige-manager Marcus Allbäck.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram