Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uvisst om Norway Cup blir arrangert

- Forholder oss til myndighetene og deres anbefalinger og pålegg, sier Kyvåg.

FØLGER MYNDIGHETENES RÅD: Norway Cups generalsekretær Frode Kyvåg skriver i en pressemelding at de kommer til å følge myndighetenes anbefalinger og pålegg 100 prosent. Foto: Erlend Aas / Scanpix
FØLGER MYNDIGHETENES RÅD: Norway Cups generalsekretær Frode Kyvåg skriver i en pressemelding at de kommer til å følge myndighetenes anbefalinger og pålegg 100 prosent. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terroranslaget i Oslo og på Utøya gjør at det er uvisst om årets utgave av fotballturneringen Norway Cup blir arrangert.

Norway Cups generalsekretær Frode Kyvåg skriver i en pressemelding at turneringsledelsen er rystet over det som skjedde fredag.

- Norway Cups ledelse vil når det gjelder vårt arrangement, forholde oss til norske myndigheter og deres anbefalinger og pålegg 100 prosent. Våre tanker går nå først og fremst til etterlatte og familier som er rammet av disse forferdelige hendelser, skriver Kyvåg.

Norway Cup ble arrangert første gang i 1972. Turneringen spilles i Oslo 31. juli til 6. august.

Norges Fotballforbund utsatte lørdag samtlige av helgens kamper i eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon for menn.

(NTB)