V65-banker i seiersstim

Det er Dagbladet.nos travekspert også. Her finner du dagens forslag fra Bengt Berg.

• Spille selv? Les tips og lever!

(Dagbladet.no): Dagbladet.nos travekspert Bengt Berg har lik formkurve med hesten han lanserer som den sikreste vinneren i V65 på Bjerke i kveld. Både ekspert Bengt og hesten Lass Fenomen har gaflet inn gevinster i det siste. Kusken Kristian Malmin er seiersvant han også.

Kuskens optimistiske vurderinger foran kveldens løp på Bjerkekan du lese her

Og her kan du enkelt klikke deg inn på Bengt Bergs V65-forslag. Ditt eget kontonummer er det du trenger å huske for å være med i leken om kveldens travmillioner.

Forrige onsdag tjente travspillere på Dagbladet.no over 260 000 kroner bare på V65. 16 av 189 kupongene over hele landet som hadde seks rette, var klikk på Dagbladet-ekspertens tips. Og det var to uker etter at Bengt Bergs V65-forslag ga seks rette i en vrien omgang med over en halv million kroner for toppgevinsten.

I kveld er ikke Bengt i stor tvil om bankeren.

Lass Fenomen i V65-5 har vunnet fire av sine fem løp i desember og januar - seinest i V75-finalen på Momarken 20. januar. I kveld starter Lass Fenomen i et løp for stallkusker - og der er rogalendingen Kristian Malmin (26) fremst blant likemenn.

Som ansatt på en av landets mest suksessrike trenerstaller - hos Trond «Bullern» Andersen i Ådal på Ringerike - har han fått flere gode hester å kjøre enn de fleste stallkolleger. Og de sjansene har Malmin tatt vel vare på.

TRAVTIPSER I FORM: Bengt Berg skriver daglige travtips. En kvart million var den totale gevinsten for de som leverte tips via Dagbladet.no forrige onsdag. Foto: Arnt E. Folvik
TRAVTIPSER I FORM: Bengt Berg skriver daglige travtips. En kvart million var den totale gevinsten for de som leverte tips via Dagbladet.no forrige onsdag. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Kusken forteller at hesten er minst like fin i trening som tidligere, og det er ingen tegn til at formtoppen er over, snarere tvert i mot. Jeg tror Lass Fenomen og Kristian Malmin er tidlig i tet, sier Bengt Berg.

Det er verdt å merke seg at Lass Fenomen i kveld møter den eneste hesten den har tapt for de siste to månedene.

Det skjedde da News Wind slo Lass Fenomen med klar margin på Bjerke nyttårsaften. Og kveldens kusk - Kim Mathisen, en annen lovende unggutt i sulkyen - har vunnet på Bjerke med News Wind før.

I tapsløpet nyttårsaften sto Lass Fenomen vanskeligere til i starten og fikk et langt mer kronglete løp enn slik det trolig blir i kveld.

• Spille selv? Les tips og lever!