Vaagan Moen klar for LSK

Ser potensial og ambisjoner på Åråsen.

TILBAKE I TIPPELIGAEN: Petter Vaagan Moen, her med landslaget i Portugal, vender hjem fra Premier League og Queens Park Rangers. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TILBAKE I TIPPELIGAEN: Petter Vaagan Moen, her med landslaget i Portugal, vender hjem fra Premier League og Queens Park Rangers. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

• Fikk bare to QPR-kamper: Partene enig om å bryte kontrakten

Petter Vaagan Moen (28) vender hjem til norsk fotball.

Midtbanespilleren har signert kontrakt ut 2014-sesongen med Lillestrøm.

Usikker Kontrakten ble underskrevet på en pressekonferanse på Åråsen onsdag. Vaagan Moen kommer fra benken i engelske Queens Park Rangers. Han har tidligere spilt for HamKam og Brann.

- Jeg kom tilbake til Norge og var usikker hvor jeg skulle ta veien. Det har vært et utfordrende år i England. Det gikk ikke slik jeg håpet. Det var viktig å komme til en klubb der treneren har tro på meg og hvor det er potensial og ambisjoner. Jeg trengte litt tid, men jeg er kommet fram til at LSK er noe jeg har lyst til å være med på. Jeg ser veldig potensial i klubben, sa Vaagan Moen på onsdagens pressekonferanse.

Fjær i hatten Han er tildelt draktnummer ti. Vaagan Moen står med 171 eliteseriekamper i Norge.

- Vi har hatt med en hedmarking å gjøre, og vi vet at det gjerne går litt tregt på Hedmarken noen ganger, så det har tatt litt før vi kom i mål. Vi er veldig glad for at Petter ønsket å fortsette karrieren hos oss. En fjær i hatten for oss og viktig for vår vei tilbake til toppen av norsk fotball igjen, sa Lillestrøms sportssjef Torgeir Bjarmann.

Dødballekspert LSKs nye trener Magnus Haglund er veldig glad for spillerforsterkningen.

- Petter har stått øverst på listen i lengre tid over de midtbanespillerne vi har ønsket oss. Vi har vært optimister hele veien, selv om du aldri kan være sikker. Vi får en veldig god midtbanespiller som er fantastisk på dødball. Han har dessuten tydelige ambisjoner, sa Haglund.

(NTB)