Vaagan Moen klar for QPR

- Noe jeg har drømt om siden jeg var liten.

TIL ENGLAND: Petter Vaagan Moen er klar for London-klubben Queens Park Rangers. Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
TIL ENGLAND: Petter Vaagan Moen er klar for London-klubben Queens Park Rangers. Foto: Marit Hommedal / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Petter Vaagan Moen er klar for Queens Park Rangers, melder TV2 Sporten.

Midtbanespillerens kontrakt med Brann går ut ved årsskiftet, og han går dermed gratis til London-klubben. Der har han skrevet under en to og et halvt års kontrakt med Championship-klubben.

- Dette er et kjempesteg for meg. Det er noe jeg har drømt om siden jeg var liten, og jeg er veldig glad for å være klar for QPR. Det er en veldig stor, god og tradisjonsrik klubb jeg kommer til, sier Vaagan Moen til TV 2 Sporten.

Fulgt i lang tid Agenten til 26-åringen, Morten Wivestad, sier at klubben har fulgt landslagsspilleren over en lengre periode.

- Det har vært klart en periode, men kontrakten ble signert nå i kveld, sier han.

Han mener den tidligere Ham-Kam-spilleren har kommet til riktig klubb.

- Jeg tror Petter har kommet til en helt riktig klubb på et nivå der han kommer til å gå rett inn og være en del av laget. Queens Park Rangers har fulgt Petter i et halvt år, og veldig mange i klubben har sett ham. Det gjorde beslutningen enklere, sier han.

- Det har vært interesse fra toppligaene både i Tyskland og Nederland og England, men Queens Park Rangers har fulgt meg lenge og vet hva jeg står for. Det er viktig for meg og gir meg trygghet, sierVaagan Moen.

En ut, en inn Brann mister med det sin toppscorer, men i dag ble det også klart at Kongsvinger-spiller Carl-Erik Torp er klar for klubben. Han kommer gratis fra Kongsvinger første januar.

- Jeg ser på meg selv om en «first price»-spiller. Jeg kjenner meg selv og vet hva som er kvalitetene mine. Jeg har ikke det største navnet eller karrieren å vise til, sier Torp.

— Jeg tror jeg kommer med en ydmykhet og ønske om å bli en bedre spiller og bidra. Spillemessig har jeg en ganske allround spillestil - liker å være med både offensivt og defensivt. Være der det skjer, sier han.