Vaagan Moen til Brann

Flytter til Bergen etter sesongen.

(Dagbladet.no): Brann melder på sin hjemmeside at de har kommet til enighet med Ham-Kam om en overgang for Petter Vaagan Moen (21). U21-landslagsspilleren er klar for bergensklubben fra 1. november.

- Petter er en spiller etter mitt hjerte, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til Brann.no.

- Han har en veldig god venstrefot, er veldig presis på dødballer og er en gjennomført fin type med gode holdninger. I tillegg er han treningsvillig og har stor arbeidskapasitet både offensivt og defensivt. Petter har vært i rivende utvikling det siste året og jeg vil beskrive ham som et av de store, nye stjerneskuddene i norsk fotball.

Vaagan Moen har vært ett av de heteste navnene i overgangsspekulasjonene i norsk fotball denne sommeren. Vålerenga og Rosenborg har også vært interesserte i å sikre seg spilleren som kalles «Mjøsas Beckham» på Hamar.

Ifølge bt.no har Rosenborg og Vålerenga vært med på en budrunde som bergenserne gikk seirende ut av.

Brann og Vaagan Moen er enige om en femårs kontrakt som holder ham i klubben til 2010.

Overgangen er også bekreftet på Ham-Kams nettside.

BLIR I HAM-KAM UT SESONGEN: Petter Vaagan Moen scorer det avgjørende målet for Ham-Kam mot Odd Grenland på søndag. I dag ble det bekreftet at han går til Brann etter sesongen. Foto: Torbjørn Grønning
BLIR I HAM-KAM UT SESONGEN: Petter Vaagan Moen scorer det avgjørende målet for Ham-Kam mot Odd Grenland på søndag. I dag ble det bekreftet at han går til Brann etter sesongen. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer