FLOPP: Petter Vaagan Moen har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra QPR, og manager Neil Warnock sier han trolig forsvinner i januarvinduet. Foto:  (AP Photo/Tim Hales)
FLOPP: Petter Vaagan Moen har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra QPR, og manager Neil Warnock sier han trolig forsvinner i januarvinduet. Foto: (AP Photo/Tim Hales)Vis mer

Vaagan Moen vil vekk fra QPR

Men ingen viser interesse for ham.

Petter Vaagan Moens opphold i engelske Queens Park Rangers ble ingen suksess. Ifølge manager Neil Warnock vil han bort, men ingen har vist interesse for nordmannen.

I januar forlot 27-åringen Brann og norsk fotball til fordel for et proffeventyr i England. Men tiden i QPR har ikke gått slik hedmarkingen så for seg. Ved sesongstart fikk han ikke engang en plass i London-klubbens 25-mannstropp i Premier League.

- Jeg har hatt en prat med ham. For øyeblikket ser det ut til at han flytter på seg i januar, spesielt hvis vi henter inn noen nye spillere som forventet, sier Neil Warnock til TV 2.

Vaagan Moen fikk spilletid i begynnelsen da QPR fortsatt spilte i mesterskapsserien, og han tok del i sesongoppkjøringen. Siden har han ikke vært å se på banen.

- Jeg tror han foretrekker en permanent avtale. Jeg har flere gode spillere her, og jeg er overrasket over at ingen har meldt interesse for ham, opplyser Warnock.

(NTB)