Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vaagan Moens QPR skal kvitte seg med 15 spillere

Er nordmannen en av dem?

PÅ VEI UT? Ifølge London-avisa Fulham & Hammersmith Chronicle skal Queens Park Rangers være klar til å sende hele 15 spillere på dør i sommer. Er Petter Vaagan Moen en av dem? Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / Scanpix
PÅ VEI UT? Ifølge London-avisa Fulham & Hammersmith Chronicle skal Queens Park Rangers være klar til å sende hele 15 spillere på dør i sommer. Er Petter Vaagan Moen en av dem? Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / Scanpix Vis mer

Queens Park Rangers-manager Neil Warnock skal være klar til å sende hele 15 spillere på dør i løpet av sommerens overgangsvindu. Det melder londonavisen Fulham & Hammersmith Chronicle. Det kan være dårlige nyheter for klubbens norske spiller Petter Vaagan Moen. Hedmarkingen har slitt med å få tillit i London-klubben etter overgangen fra Brann i januar. Vaagan Moen har til og med vært utelatt fra Warnocks tropper til kampene flere ganger denne våren. Queens Park Rangers risikerer å miste opprykket laget har sikret til engelsk eliteserie. FA vurderer å trekke laget for poeng fordi de benyttet en spiller ulovlig i fjorårssesongen. Midtbanespilleren Ali Faurlin skal ha spilt for QPR og samtidig vært eid av en annen part.

- Ikke opp til meg Før helgens siste serierunde mot Leeds varsler manager Neil Warnock at han ønsker å fjerne spillere fra stallen, uavhengig av FAs avgjørelse om eventuelt poengtrekk. — Jeg skal møte spillerne tirsdag og jeg skal snakke med dem da om neste sesong. Det er ikke opp til meg å si hvem som skal bli værende og hvem som forsvinner. Det kan hende jeg lar en eller to spillere være før jeg tar en avgjørelse i sesongforberedelsene, sier Warnock. Kontraktene til trioen Peter Ramage, Gavin Mahon og Romone Rose løper ut til sommeren og det forventes at alle disse er ferdige på Loftus Road. - Har ikke lykkes Ifølge avisa er også Lee Cook, Martin Rowlands, Garry Borrowdale, Roman Vine, Fitz Hall, Georgios Tofas og Leon Clarke på vei ut. Videre påpekes det at Petter Vaagan Moen og spissen Rob Hulse heller ikke har lykkes i klubben. I tillegg får trolig verken Danny Shittu eller West Bromwich-eide Ishmael Miller forlenget sine korttidsavtaler med QPR. Mikele Leigertwood vil bli forsøkt solgt til Reading og skal være den 15. spilleren på lista over dem som ikke blir med videre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media