FÅR HAN SJANSEN?: Petter Vaagan Moen har vært ute i kulda i QPR, og ikke registrert i troppen som laget bruker i Premier Leauge. Kanskje åpner gir dette Hamar-karen en ny sjanse i Premier League. Foto: AP Photo/Tim Hales
FÅR HAN SJANSEN?: Petter Vaagan Moen har vært ute i kulda i QPR, og ikke registrert i troppen som laget bruker i Premier Leauge. Kanskje åpner gir dette Hamar-karen en ny sjanse i Premier League. Foto: AP Photo/Tim HalesVis mer

Vaagan Moens trener fikk sparken

Neil Warnock ferdig i QPR.

(Dagbladet): QPR-manager Neil Warnock er ferdig i klubben. Warnock har vært manager i QPR siden mars 2010, og rykket opp til Premier League forrige sesong.

- Beslutningen er gjort til klubbens beste og det er ikke en lett avgjørelse. Dessverre har vi vært i dårlig form og styret mener vi trenger forandringer, skriver klubben i en pressemelding.

Denne sesongen startet greit for London-klubben, og laget ligger nå rett over nedrykksstreken.

Warnock hentet Petter Vaagan Moen til klubben i januarvinduet i fjor, men denne sesongen har nordmannen vært helt ute i kulda.

Vaagan Moen er ikke registrert i 25-mannstroppen som QPR kan bruke i Premier League, og Vaagan Moen har ikke spilt en eneste kamp denne  sesongen.

Så spørs det å se om et managerbytte kan sparke liv i Premier League-karrieren til Hamar-karen.

QPR har ikke vunnet på de åtte siste seriekampene, og er i elendig form. Lørdag spilte de 1-1 i FA-cupen mot MK Dons, som spiller to nivåer under.

Warnock har tidligere trent blant annet Crystal Palace og Sheffield United.

SPARKET: Queens Park Rangers-manager Neil Warnock. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SPARKET: Queens Park Rangers-manager Neil Warnock. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer