Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vadim Demidov er på vei til Brann

I Bergen i dag.

I BERGEN:  Vadim Demidov. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
I BERGEN: Vadim Demidov. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vadim Demidov (27) er i samtaler med Brann i dag.

Det melder Bergens Tidende på sine nettsider. Han kom til Bergen i formiddag, og kjørte inn i garasjen under tribunene på Brann Stadion klokka 14.15.

Demidov har denne sesongen spilt for den russiske klubben Anzhi, men har slitt med spilletida.

Ingen kommentar Brann-sjef Roald Bruun-Hanssen nekter å kommentere om Demidov er aktuell for klubben. Men midtstopperen kjører neppe inn under Brann Stadion for moro skyld, en torsdag i januar ...

Demidov gjorde seg bemerket i Rosenborg fra 2008 til 2010. Etterpå gikk turen til Spania og Real Sociedad. Der var han i to år før Eintracht Frankfurt i Tyskland kjøpte ham opp.

Sisteplass Anzhi ligger på sisteplass i den russiske serien. Demidov har russiske aner, og har gitt uttrykk for at han trivdes i Russland. Men nå kan han være på vei tilbake til Tippeligaen.

I et intervju med Aftenposten sa han:

- Russland kan ikke sammenliknes med noe annet sted. Det kan det absolutt ikke. Russland er noe helt eget, men jeg er mer vant med det siden jeg er oppvokst på den måten, og er kjent med kulturen her. For meg er det litt som å komme hjem også, siden det er Moskva, at jeg har familie rundt her og kan språket. Livet er veldig fint, men også tungt hvis man ikke kan språket. For russerne er jo litt innestengte.

Demidov har 16 kamper for Norge, men har mistet plassen.

Han er kjæreste med tidligere hekkeløper Christina Vukicevic.

GOD KARRIERE:   Vadim Demidov (nede til høyre) har hatt store oppgaver på fotballbanen. Her forsøker han å stoppe Lionel Messi som Real Sociedad-spiller i 2011. Foto: NTB scanpix
GOD KARRIERE: Vadim Demidov (nede til høyre) har hatt store oppgaver på fotballbanen. Her forsøker han å stoppe Lionel Messi som Real Sociedad-spiller i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart