Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vær ærlig, Ballack

Kun ute etter Chelseas penger, mener Bayern-manageren.

(Dagbladet.no): Det skal mye til om Bayern-strateg Michael Ballack ikke blir å finne på Stamford Bridge neste sesong. Selv har han uttalt at England ligger hans hjerte nærmest - men skal man tro Bayern-manager Uli Hoeness, er motivet hans for å dra til Chelsea kun relatert til størrelsen på lommeboka.

- Det har aldri vært tvil om at Michael ikke er interessert i å lære seg et nytt språk eller en ny kultur - men en ny valuta, sier Hoeness til fotballbladet Kicker.

- Den eneste grunnen er penger og det ville være latterlig om vi forsøkte å matche en viss Abramovich, legger han til.

Samtidig understreker Bayern-manageren at han ikke er forbannet på Ballack - men han ber sin aller største stjerne være ærlig.

- Jeg har absolutt ingen problemer med at en spiller ønsker et klubbskifte etter fire år i Bayern. Men han bør være ærlig og si at han drar fordi han ønsker mer penger.

Ballack avslo nylig et kontraktstilbud fra Bayern hvor han ble tilbudt rundt 285 millioner kroner for fire år.

OPPTATT AV PENGER: Bayern-manager Uli Hoeness mener Michael Ballack kun har penger i tankene når han trolig velger å spille for Chelsea. Foto: REUTERS
OPPTATT AV PENGER: Bayern-manager Uli Hoeness mener Michael Ballack kun har penger i tankene når han trolig velger å spille for Chelsea. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling