Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Være eller ikke være for Real Madrid

Stjernene kan ryke ut i kveld.

Roma har ingenting å kjempe for der de ligger trygt plassert på bunnen av gruppe B uten mulighet til å kare seg videre i mesterligaen, mens Real Madrid er nødt til å vinne ettersom de ligger på tredjeplass med like mange poeng som Leverkusen.

Og statistikken taler til fordel for Real Madrid, som har vunnet de to siste gangene de har besøkt Roma, og er på jakt etter den tredje strake.

Men det er et storlag som sliter med formen. Gruppespillet startet med en smell borte mot Leverkusen, fortsatte med en 4-2-seier hjemme mot Roma (etter at Roma riktignok hadde ledet 2-0), og 1-0 over gruppeleder Dinamo Kiev. Deretter ble det en ny vanskelig kamp mot Leverkusen som endte med poengdeling og 1-1.

Onsdag må Roma slås for at Real Madrid skal være sikret å gå videre. Et tap betyr at Real Madrid er ute av mesterligaen og et uavgjort betyr at Dinamo Kiev går videre sammen med Leverkusen selv med tap mot tyskerne onsdag.

Da bør Real Madrid-spissen Raul fortsette med å score. I siste rundes kamp mot Leverkusen tangerte han Alfredo Di Stefanos scoringsrekord i den gjeveste europacupen og er nå oppe i 49 mål på i alt 94 mesterligaoppgjør for Real Madrid.

(©NTB)

FARVEL? David Beckham og Ronaldo på trening i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media