DÅRLIG VÆR: Morgensdagens storslalåm er utsatt på grunn av dårlig vær. Aksel Lund Svindal leder verdenscupen, men får tøff konkurranse mot Ted Ligety i storslalåmbakken. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG VÆR: Morgensdagens storslalåm er utsatt på grunn av dårlig vær. Aksel Lund Svindal leder verdenscupen, men får tøff konkurranse mot Ted Ligety i storslalåmbakken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Været skaper problemer for Svindal og Jansrud

Mennenes slalåmrenn i Val d'Isère er forskjøvet.

Første omgang skulle ha startet kl. 10 lørdag, men uværet gjør at starten allerede er forskjøvet til klokka 13. Det betyr at annenomgangen kommer til å gå tre timer senere, altså klokka 16.

Arrangørene sier de trenger den ekstra tiden for å klargjøre traseen etter det kraftige snøfallet som har feid over landene i Mellom-Europa de siste dagene.

Det er ventet at snøværet skal gi seg i løpet av lørdag kveld, for søndag er det meldt sol i Val d'Isère. Likevel har det kommet så mye snø at storslalåmtraseen er kortet noe ned.

Det er også problemer for kvinnene i St. Moritz. Snø, tåke og vind gjør at det er stor usikkerhet rundt lørdagens super G-renn. Arrangørene er innestilte på at rennet rett og slett må utgå, men foreløpig jobbes det på spreng for at kvinnene skal få gjennomført verdenscuphelgen sin som planlagt.

(NTB)