Skiskytter-VM:

Været skaper uro: - Skal få kjørt oss

Når VM åpner med miksstafett onsdag, har noen høyt oppe i systemet valgt å åpne slusene. Værmeldingen varsler hele 31 millimeter i Pokljuka.

LEK OG MORRO: Det var tid til litt lek og morro før tirsdagens pressetreff. Men under onsdagens mixstafett kan snøen by på mer problemer enn morro for Johannes Thingnes Bø og det norske laget. Foto: Fredrik Sandberg/TT NYHETSBYRN / NTB
LEK OG MORRO: Det var tid til litt lek og morro før tirsdagens pressetreff. Men under onsdagens mixstafett kan snøen by på mer problemer enn morro for Johannes Thingnes Bø og det norske laget. Foto: Fredrik Sandberg/TT NYHETSBYRN / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Brøytekanter på flere meter innbydde til snøballkasting under tirsdagens pressetreff for de norske skiskytterne.

Johannes Thingnes Bø slet riktignok mer med treffsikkerheten med snøball, enn han bør gjøre med sitt splitter nye gevær under onsdagens VM-åpning.

Men slik det ser ut nå er det ikke skytingen som vil bli den største utfordringen under miksstafetten. For værmeldinga kommer med spådommer om et uvanlig tøft løp for skiskytterne.

Ifølge YR skal det snø både katter og hunder. I løpet av onsdagen er det nemlig meldt hele 31 millimeter med snø. Det skaper noe uro før start.

- Jeg har fått med meg den (værmeldinga, red.anm.). Det blir en veldig tung miksstafett. Men jeg tenker det er bra for det norske laget. Vi går fort på ski, så kanskje vi kan ha en bitte liten fordel, svarer Marte Olsbu Røiseland på vær-spørsmålet fra Dagbladet.

Johannes Thingnes Bø hadde lagt fra seg snøballen da spørsmålet om været kom.

- Det blir et voldsomt snøvær da. Og sånn som det har vært i dag har det lava ned hele dagen. Nå er det litt opphold, plutselig snør det igjen. Jeg tror vi bare må være forberedt på alt, sier Thingnes Bø dagen før dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer